betka,ked schudnes 10 kilo,tak sa budes nenavidiet az tak, ze budes nenavidiet svoj zivot a budes chciet zomriet! a to s vahou o 10 kg nizsou! je to presne tak, urobte zo svojho "nedostatku" prednost aspon v takom zmysle, ze sa z toho zasmejete. ked sa budete za to hanbit, hovorit, ake ste hrozne,tucne a skarede pre kadeco na vasom tele, tak potom tym naznacite aj ostatnym,ako sa na vas maju pozerat. lencok, skludom ukaz svoju jazvu,ked sa nebude dat inak,a necakaj,kym sa na nu budu potajomky pozerat ini,a ty to budes citit, a budes z toho mat komplexy. kto sa pozrie,tak este povedz: ale mam jazvicku,co? to mi kedysi padla zehlicka na nohu. je to moja znacka.podla nej viem,ze som to ja! a zasmej sa z toho. ja to tak robim a potom sa citim lepsie ja, a aj ostatni moje nedostatky beru normalne, ako nieco zaujimave,ked to tak beriem aj ja!
aj vaha sa da, betka. len povrchni chudaci sa zameraju na tvoju vahu. taki,co si nevazia tvoje vnutro,osobnost,tak si nezasluzia tvoju pozornost,ani to, aby si si kvoli nim nicila svoje zdravie!!!