Bulímia,anorexia

arweena

betka20:vôbec nie si tučko betka, ja som mala skoro 70 kg. v obdobi, ked som mala 60-65 som si pripadala sexi a pritazlivo...aj chlapom som sa pacila..ale raz mi mama povedala, ze...to je jedno co to uz bolo...a teraz s tym chudnutim neviem seknut, stale si davas ciele, este jedno kilo a uz budem spokojna...ale vôbec nie som.zastav to kym môzes

iris.

betka,ked schudnes 10 kilo,tak sa budes nenavidiet az tak, ze budes nenavidiet svoj zivot a budes chciet zomriet! a to s vahou o 10 kg nizsou! je to presne tak, urobte zo svojho "nedostatku" prednost aspon v takom zmysle, ze sa z toho zasmejete. ked sa budete za to hanbit, hovorit, ake ste hrozne,tucne a skarede pre kadeco na vasom tele, tak potom tym naznacite aj ostatnym,ako sa na vas maju pozerat. lencok, skludom ukaz svoju jazvu,ked sa nebude dat inak,a necakaj,kym sa na nu budu potajomky pozerat ini,a ty to budes citit, a budes z toho mat komplexy. kto sa pozrie,tak este povedz: ale mam jazvicku,co? to mi kedysi padla zehlicka na nohu. je to moja znacka.podla nej viem,ze som to ja! a zasmej sa z toho. ja to tak robim a potom sa citim lepsie ja, a aj ostatni moje nedostatky beru normalne, ako nieco zaujimave,ked to tak beriem aj ja!
aj vaha sa da, betka. len povrchni chudaci sa zameraju na tvoju vahu. taki,co si nevazia tvoje vnutro,osobnost,tak si nezasluzia tvoju pozornost,ani to, aby si si kvoli nim nicila svoje zdravie!!!

betka20

mam 15 rokov 170cm a 65kil takze oproti tebe poriadne tucko chcem mat 54 alebo 53 menej je podvaha ale to uz asi vies

lencok

ale to je blbost...musis sa mat rada teraz a tu!!! Ja viem, ja Vam rozumiem...z kazdeho casaku vykuka nejaka vymakana baba, ale aj ona je len clovek...ona ma iny zivot, ty mas takyto zivpt, zmier sa s nim...vies ako mne vadi ta popalenina napr.??? A teraz si zober, ma ma mat kvoli tomu niekto menej rad??? AK ano, potom to nie je clovek. A takisto je to aj s tebou.

lencok

vies poviem ti tolko, chalana mam, no presla som si vselicim...kazdu babu trapi nieco ine...ale ver ze trapit sa neoplati, ja som to urobila...a kvoli tomu som sa psychicky zrutila, a teraz viem ze som bola neskutocne hlupa. Nikto nemoze za to ako vyzera. OK chces trosku schudnut, tak skusaj, ale pozvolne, ziadne priserne diety, ani nic podobne...v ramci tvojich moznosti, aby ti to neohrozilo tvoje zdravie. A poviem, ze ak Ta ma mat niekto naozaj rad, nikdy to nebude len kvoli tomu ako vyzeras ale preto aka si. Je to tak. Treba najst sameho seba a vsetkym ukazat co je v tomto zivote najpodstatnejsie-laska k zivotu. Neexistuje dokonaly clovek, a my by sme sa mali navzajom akceptovat. Ak niekto niekoho uraza, zjavne nepochopil o co v zivote ide.

betka20

no ja by som chcela schudnut 10 kil
mam normalnu vahu ale ja chcem.nepacia sa mi moje prsia boky zadok brucho skoro vsetko.A chalana mas? ja nie chcem no bojim sa neverim ze by ma niekto chcel znova nasleduju urazky