Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Alternativa

Presne s takymto "odhodlanim", ako Ty Betka20, zacinala vacsina dievcat a zien, ktore dnes naozaj velmi tvrdo bojuju o svoje zdravie. A mnohe tu uz ani nie su. Rozhodujes sa sama. Tiez som Ta na taketo obrovske riziko pri Tvojom "odhodlani" chcela upozornit.

betka20

iriska aj tebe prajem peknu nocku.Ja si beriem treti sposob.Zdrvo chudnut a ked niekedy zjem co osm nechcela proste to vyvratim

iriska

keby sa jej darilo,tak by tu asi chodila. jedine pozitivum,ktore moze existovat ako dôvod,preco tu nepise, je to, ze isla na liecenie. alebo je dôvod opacny.
betka, preto ti to hovorime,lebo je lahke dat si ciel schudnut 10 kg, ale tazsie sa s tym uspokojit, ked to dosiahnes! vies preco? lebo ty si uz pouzivala (a obcas pouzivas) sposob, cim je zvracanie. a sama pises o dvoch tvarach bulimii a o tom,ze to dobre poznas. je to teda tenka ciara,aby sa to nerozbehlo tymto smerom. mas dve moznosti,bud uplne prestanes vracat a zacnes inym sposobom chudnut(sportom napr.) alebo neprestanes zvraciavat a postupne sa to zhorsi,ani si to nevsimnes a budes to robit 3x denne,lebo je to ako droga,ktorej nikdy nestaci to, co prave je, a vyzaduje stale viac a viac z tvojej pozornosti, casu, zdravia.
takze sa drzkaj a rozhoduj sa dobre! aj na zaklade skusenosti inych. nech su ti niektore vystrahou a ine povzbudenim.
idem uz spat,takze prajem kazdej, babeny, krasnu nocku a este krajsi zajtrajsok.
paaaaa

betka20

xxxxxxx:prepac lenze ja ked schudnem 10 kil tak budem stale v poriadku a je mi luto ze mishke sa tak dari.Ked som tu bola minule pisala ze jej je lepsie alebo sa mylim???

xxxxxxxx

betka misha sa chce schudnutim 10kg zabit a ty?neblaznite.ja neviem co sa s mishou stalo bola uz na dobrej ceste a teraz je uplne ina leti do zahuby.s nikym sa nerozprava misha ozvi sa!

betka20

vies iriska "bulimicky" aj ked sa za nu nepovazujem.Vetsinou maju dve tvare.Jedna je tvar vesela usmievava ktoru pouziva v spolocnosti ludi.Druha je smutna ktora sa nemoze ani na sbea pozriet tu pouzivame ked sme sami.Pisem z vlastnej skusenosti takze ak niektore s tym nesuhlasia nech sa nenhnevaju

iriska

tak potom su nase rady marne, betka. ked sa chces stale nenavidiet, tak potom sa tak isto budu k tebe stavat aj ostatni ludia. lebo ty tvojim postojom sama k sebe udavas druhym signal, ako sa maju spravat oni k tebe. ak sa budes nenavidiet,budu ta aj oni! ak sa budes mat rada taka, aka si, a hlavne pre to,kym si (akym clovekom) tak ta budu mat radi aj oni. svojim pohladom na seba ukazujeme inym, ako sa k nam maju spravat. pamataj na to, a ak ti nepomohli zmenit pohlad knihy,skus este psychologicku,ak chces byt stastna a spokojna. ak chces byt iba chuda, tak potom si zvol aspon zdravu cestu.

betka20

ano mam take knihy.Uz ich mam aj precitane.Lenze tie co sa vyliecili z bulimie uz nemysleli na to ako vypadaju ale to ja nechcem chcem sa stale nenavidiet

iriska

tak sa venuj niecomu, sportu alebo konicku, prihlas sa na nejaky kruzok...sustred sa na hodntonejsie veci,ktore ta v zivote posunu dalej.z ktorych budes mat uzitok aj v buducnosti, nieco,co uplatnis a posluzi ti to napr.lahsie si najst pracu...atd.
mozno rada malujes alebo sa ucis jazyky. tak sa sustredis na konstruktivne veci,a nebudes mat taky problem s jedlom.