Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

gabina

zujka, kedykoľvek...najradšej mám ľudí, čo ich neveľmi vidno ale sú dôležití. A možno dôležitejší. A to sa týka aj Teba, Miška...
mala som rozhovor už aj sama so sebou. Bola to taká spoveď, aké píšem na blogu. Otvorená a jasná. Bola som na tom rovnako ako Ty. A ver, že sa necítim byť za blba a ni sa necítim byť o nič menej ako moje kolegyne, susedia, kamarátky...
nedávno mi jedna po dlehom, dlhom čase povedala (no dobre, mala som zlú chvíľku a vycítila, že si v čomsi neverím, že som zastala a že sa obzerám) a povedala niečo krásne: Si šibnutá! Načisto šibnutá! Pochopila si Ty vôbec, z akej sračky si vyliezla? Chápeš, čo si dokázala?
Uznávam, Vám sa to možno číta zle ale je to dôkaz, že keď sa zatneme, aj motyka vystrelí.-))) A ešte nás za to pochvália.-)))

misha

Iriska, keď si nedám tbl. na spanie, tak som hore aj 7dní, a keď si ju dám- čo si dávam teraz stále, tak spím max. 6h denne s tým, že som v noci každú hodinu hore a zasa mi trvá, než zaspím:-(

misha

zuju, ja som robila s postihnutými deťmi na praxi- v škole. Mne sa to páčilo, ale problém je, že moc s nimi neviem komunikovať, a mám taký pocit, že ani s deťmi- zdravými:-( (myslím skôr menšie detičky- tie zdravé) S takýmto človekom ste sa asi ešte nestretli:-( A ja aj keď sa cez deň veľmi unav., aj tak nemôžem zaspať...Už sme skúšali všetko možné...

iriska

ani so mnou nik nerobi rozhovor. iba psychologicka robila :)))
inak,o ktorej bezne chodite spavat,babiky? a o ktorej vstavate?? to je moja anketa!

iriska

parfum??? tak to som este ani nepocula,nie to videla.
miska,ved viem,ze viac nenapisem.to bolo len pre teba. miska,ty si ten film videla? ja len film Popoluska trochu inak :))

misha

Gabi, tých niekoľko minút som sa snažila písať s iriskou. A hoci napíšem smailíka, za PC je niečo iné:( Tie myšlienky stále utekajú inde:-( A ja som ten film asi nevidela, tak Ti neviem povedať:-(