Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alti

And,
o tom, ci na liecbu potreujes hospitalizaciu alebo to zvladne ambulantna liecba u pschiatra v kombinacii so psychologom, alebo "len" psycholog, rozhoduje Tvoj zdravotny stav, porocilost choroby a nie Tvoja mamina. Mama ale zrejme vidi, kam sa rutis...dosledky PPP predsa pozname tu vsetci. Ak si doteraz ziadnu terapiu neabsolvovala, sadni si s maminou, povedz jej, ze sa chces liecit a zacnite konat, OKAMZITE /1. psychiatricka, ktora vie posudit stupen Tvojho ochorenia/. Ale to musis chciet TY, mama nie je dolezita.

and

teda, aj ja trpím a veľmi touto chorobou a velmi sa bojím. mama ma chce dať do nenocnice. ja nechcem . prosím poradte mik co mam robit

alti

Skoda, ze prave vcera vecer som zalomila ako podtata...krasny rozhovor...poucny pre kazdeho...vdaka. A prave take uprimne rozhovory potrebujeme vsetci. Nic nehrat, nic neskryvat, byt uprimna hlavne sama k sebe. Poznat svoju cenu aj cenu zivota...

misha

Gabi, ďakujem...už aby tie oči boli aj u mňa v poriadku...tak ja už idem off, idem sa kúpať...Páááá, a potom dobrú nocku aj Tebe. A neponocuj dlho, je to nezdravé:-)

gabina

Miška, nie všetci, ktorí Ťa chvália, vida za tým niečo iné ako úprimnosť. Sú aj ľudia, ktorí sa vedia tešiť z veselých očí Mišky v práci, ktorí pochvália nové tričko, lebo sa im fakt páči...
Sú aj úprimní a milí ľudia. Tvoja optika je trošku špinavá ale to sa zlepší. Za to dnes ešte nemôžeš...Naučíš sa rozlišovať, neboj.-)

misha

iriska, Gabi, u psychologičky sme skončili na začiatku novembra...a teraz mám taký pocit, že vy ste mi tu dali dnes takú terapiu.

misha

Gabi, tak to isté, čo si napísala- to mi povedala psychologička, keď som u nej naposledy bola...Tá posledná veta. Byť dospelou, mať zodpovednosť za seba, svoje činy, rozhodnutia....Ja sa toho bojím:(