Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

zuju

idem sa umyt a potom pojdem spinkat ale este budem zapnuta, iris, zisti mi dignozu tej malej, pokial budem vediet poradim

gabina

Zujka, deti sú cez deň ako myšky (rybičky, poníky, pakone, slony???) ale chvalabohu...majú ešte lieky ale tentokrát je priebeh ich chorôb celkom ierny. A až teraz zisťujem, ako je to, keď mama túži, aby deco radšj skákalo dva metre do výšky, než aby ležalo choré. Veď to uvidíte.-))

zuju

mam tazku pracu a som maximalne unavena a vycerpana, ked som s detmi tak je to fajn, ale jak odbije 12 hodina a v triede ticho, myslim ze zaspim, ale milujem ich su to taki moji anjeliskovia

iriska

zuju,kamaratka ma vola do zahranicia-tam teraz zije,k jej dcerke. mala strasny pôrod a mala jej nechodi...je to o inom,ako autizmus,ale aj tak je to tiez o psych.oneskorenom vyvine...lekari povedali,ze asi bude celkovo problemova,aj telesne,aj psych.lebo pri pôrode bola asi nejaky cas bez kyslika. kedysi mi na psychotestoch vyslo,ze mam vlohy na pracu v specialnej pedagogike. neviem,ci by som to zvladla,musim mat vedomosti aj co sa tyka telesnych postihnuti...nejaky kurz alebo skolu...?

gabina

Mishi, aj mne to tak pripadalo:-))) Dovtedy mi nebolo nič a odrazu tamto.-)
Áno, máš pravdu, dám si to urobiť lebo sa mi zdá, že to nie je celkom ok. Tak skoro po sebe...

misha

Gabi, asi si ich tak veľmi chcela vyliečiť, že to prešlo na Teba:-( A ja by som si na Tvojom mieste tie vyšetrenia porobiť dala!

gabina

Zuju, máš ťažkú prácu, robila som teraz, pár dní dozadu s jednou učiteľkou od autistických detí rozhovor...