Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

Gabi, o tých "istotách" sme sa rozprávali so psychologičkou (už ju nemám:-( ). Áááále, nebudem to tu rozoberať:-(....neviem nájsť iné istoty, než svoju chorobu, ktorá je mojim "ochranným plášťom":-(...

gabina

Miška, je veľqa hodín...Cvičenie takto nskoro nie je nič dobré pre Tvje telo. A veľmi ho vyšpičkuješ a zas nebudeš môcť zaspať...
Robíš si to sama. Prečo si neskúsiš uľahčovať veci a seba aspoň trošku ľúbiť?
Keby ma niekto vytrepal teraz na stacionár a kázal cvičiť, okamžite ho pošlem do...veď vieš. Nie je to normálne...

gabina

Miška, obzerám sa často...
Ale niečo Ti poviem. Mala som (a ak dobre počítam) za posledné roky asi dva krát stav, že som si po jedle sadla na vaňu, pozerala do stena a napadlo ma...Ale ver, okamžite ma to prešlo. Nebolo to také silné. Ja som bola silnejšia a vďaka za to neviem komu...
Obzretie u mňa znamená, že keď sa niečo kazí, hľadím doazdu. Hľadám babku a jej ruky, hľadám detstvo a jeho istoty, spomínam si na vône a chcem cítiť dlane niekoho na mojich vlasoch, chcem počuť, ako mi vravia "dievčatko" a chcem si spomenúť, aké to bolo - bez starostí...Niekedy sa zľaknem zodpovednosti, niekedy sa bojím veľkej šance, zľaknem sa aj pocitu šťastia lebo čakám hneď za ním nejaký úder...
Ale pochybnosti tu budú stále a preto sa obzerá. Vidím veci krásne, z tých si naberiem a vidím veci zlé, z tých sa zas a znova poučím.
A hneď mi je lepšie.-)))

iriska

ved to,ja si vazim takych ludi,ktori si v zivote prezili kadeco,mozno sa sami namocili do kadecoho,ale bojovali a dostali sa na breh! to su skutocni hrdinovia. vacsi,ako ti,co sa nemuseli snazit a vsetko bolo ok! a verim aj tomu,ze to dokaze kazdy,kto sa pre to rozhodne,zatne zuby a päste a ide, mozno aj sam proti sebe!

gabina

iriska
moja odpoveď na anketovú otázku:-)
Ja chodím spať jeden týždeň so sliepkami a potom s ranným brieždením. A dookola. Na striedačku.-)