Bulímia,anorexia

misha

iriska, ja mám skôr pocit, že ma v práci chcú len "uspokojiť"..neviem, ako to napísať. Každý deň od nich počujem, aká som pekná, milá, aké mám pekné oči, ako mám dnes zasa pekne upravené vlasy, ako som štíhla atď...ale ja im nedokážem v tomto uveriť...mám pocit, akoby to robili z "donutenia?". Vedia trochu o mojich PPP.

iriska

nezaujimas sa len preto,lebo tvoj jediny zaujem je jedlo,miska. a to nie je normalne. jedlo cloveka nema ovladat a obmedzovat. treba to poriesit,potom sa ti otvoria aj ine obzory,ktore ta teraz bud nelakaju,alebo ich nevidis.
ani bocit od ludi nie je dobre,kazdy kamarat je dôkazom,ze mas velku hodnotu,ze si clovek,ktoreho maju ini radi a tak sa mozes mat rada aj ty,miska. zapisali ta to Gvinesovej knihy rekordov,ako osobu,ktora je najhoria,nema nic dobre na sebe,a nik ju nema rad?? ak nie,tak takou nie si!!!

gabina

Nikto nepatrí na pro-ana. To akoby som ja o sebe tvrdila, že najlepšie mi bude na Marse. Hlúposť! Zem je krásna so všetkým, čo ponúka. Miška, patríš sem...

gabina

Miška,
nechceš chlapa lebo sa necítiš zrelá. Chceš byť dieťa. Chceš pohladenie, však? Chceš mamu (aj keď presviedčaš všetkých, vrátane seba, že ju nepotrebuješ k tomu, aby si bola dospelá)...
Byť dieťaťom má svoje výhody. Ale aj byť dospelu a mať zodpovednosť za seba, svoje činy, rozhodnutia, za svoje zdravie, lásku...to je paráda...

misha

.....Gabi, ja tiež už idem off, idem sa teda okúpať, žiadne cvičenie, dám si už tbl. na spanie, tak do 2h by mala účinkovať....a potom pôjdem spinkať...Ďakujem za vypočutie, pá pá, a dobrú nocku..Ďakujem za povzbudenia....teraz mám pocit, že patrím sem a nie na pro-ana.

iriska

je to jednoduche,miska. pre zaciatok, sama si pisala,ze ta maju v praci radi pre to,cim si vnutri. tak do je dôvod aj pre teba. opytaj sa ich,co je na tebe pritazlive,pekne. presne pre to sa mozes mat rada aj ty!!!

misha

iriska, pá pá....
A tiež sa cítim ako debil...Všetky moje rovesníčky majú "partnerov", len ja nie, som taká iná...Vôbec sa o chalanov nezaujímam, nelákajú ma ani trochu, necítim sa na vzťah...som naozaj taká iná....

misha

Gabi, ja mám stále strach, že do rána priberem a zajtra budú všetci vonku vedieť, že som dnes veľa jedla, že som pribrala atď.:-(...a hej, nie je to normálne:-(

iriska

podobne,babenky!!! vazne,majte sa rady!! ked sa to clovek nauci,tak ma polovicu uspechu v rukach!!! a mozno aj viac ako polovicu. miluj svojho blizneho,ako seba sameho. to znamena,ze mame prikaz sa milovat!!! tak sa to naucme,babiky a budeme ovela stastnejsie. zasluzime si vsetko dobre v zivote,lebo zijeme!!! ten dôvod staci.
papapa