Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

inak,babky,viete,co sa hovori: nie je neciste to,co vchadza do ust,ale to,co z nich vychadza!?
:))) toho hesla sa drzte.pamatajte na to,vzdy,ked pojde nieco dnu alebo budete chciet dat nieco von (myslene na slova,ale aj na zvracanie :)))

gabina

Miška, skús myslieť na niečo iné. Aspoň 5 - 10 minút. Zamestnávaj hlávku niečím iným...Skús nám tu písať, o chvíľu Ti bude lepšie. Ozaj, baby, videl už niekto/rá z Vás film Parfum? Chcela by som ísť ale počula som veľmi protichodné názory...
(no čo, skúšam odviesť reč a pozornosť inam.-)))

iriska

miska,to,s cim od zajtra zacnes,to ta dovedie k skoremu koncu. sorry,ze ti pisem tu,ale snazis sa zachranit oblicky aby si nesla na dialyzu a pritom zajtra si ich zacnes kazit tak zavratne rychlo,ze ta ta dialyza neminie!!

misha

Gabi, a uspí ma tbl. na spanie, čajíky na spanie mi nepomáhajú:-( ..a aj preto, lebo mám teraz také veľké, nafúknuté, plné bruško, črevá:-(..a cítim sa taká "nečistá":(

iriska

ak su chore,miska,tak moze skodit aj caj. minule som to pocuvala. aj caj na precistenie sa nema pit,ak je napr.akutne chora pecen. ma sa ta poliecit,a potom pit caje na detoxikaciu.lebo chory organ,ktory suvisi s liecbou bude ako chory zatazeny este viac a to nie je dobre.
zuju,zistim,a napisem ti. mozno uz maju diagnozu,lebo na slovensku jej nik nic nediagnostikoval,ak si dobre pamatam, ale v UK je uz pol roka,a kedze chodit nezacala,tak s nou chodi po lekaroch tam ,a tam jej toto povedali...mam ale pocit,ze to bolo len podozrenie,co vyslovila lekarka. nic to, zistim!!! vdaka za pomoc!

misha

Gabi, skôr "ono" pokúša mňa:-( Ale nebudem tu kaziť atmosféru....A vlastne ani neviem, načo sa to pýtam, keďže od zajtra začínam s niečím, hoci viem, že mi to na zdraví nepridá:-(

iriska

ja radsej zajdem za lekarom so vsetkym. som taka vtierka :)) ale mam dobru lekarku,urobi mi vysetrenia na vsetko,co chcem a aj ma posle tam,kde chcem.
miska,veru pozor na oblicky!! dialyza je neuveritelne bolava!!!!