Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

saka milujem aj ja!!! len nemam na to,aby som si nejake kupila. iba ak v sekaci :(( ale teraz na tom budem snad lepsie aj financne. spodne pradlo...to som si nekupila davno. na ruzove pomyslim,len ak bude nejaky princ :)))

gabina

Mishi, je mi to čudné ale deti mali pred dvoma dňami v noci zimnicu. Zohrievala som ich vlastným telom na striedačku, lebo nič nepomáhalo. A keď im to konečne prešlo, ostala som sa triasť pod perinou ja a pridalo sa k tomu zvracanie a to druhé...z druhej strany (prepáčte). Bála som sa len jednej veci, že odpadnem. Stalo sa mi to totiž v Tatrách na konci leta a tak som si tresla hlavu, že som mala problém vyjadriť sa (a u mňa je to dosť veľký problém.-) No a šla som teda k môjmu lekárovi, lebo mám stále citlivý žalúdok a on vyriekol taký ortieľ.-)
Ale premýšľam nad nejakým komplexnejším vyštrením, od čias, kedy som sa kamarátila s PPP som si nedala vyštriť nič. Istota je guľomet, nie?.-)

zuju

Gabi, ja si to precitam zajtra lebo pojdem spinkat, inac kocky, mishe som to povedala dnes som si kupila nove rifle, a sako, minuly tyzden spodne ruzove pradlo a videla som prekrasnu bluzku, neviem za co budem papt ale urobim si raodst, tak som sa obracala pred zrkadlom, mala som radost

iriska

miska,pozriem sa po nich :))
inak,co sa tyka obliciek, vcera som hovorila s kamaratkou. robi v nemocnici a povedala mi,ze oblicky lekari stavaju na rovnaku uroven ako srdce. su tak dôlezite a taky isty dopad na zivot ma ich zlyhanie, ako zlyhanie srdca!! preto aj ja bezkam sa objednat. hned zajtra tam volam,lebo dnes mi mamina doniesla od lekarky cislo na tu urologicku.

zuju

iriska: este rozmyslam ci pojdem rozpravali sme to so zubarom len tak, ale od 10.11 som bola u zubara uz skoro 20 krat a nema to takto vyznam, ked nie som v pokoji tak sa prezieram, tak radsej obetujem tie bolesti na chirurgii, snad ma uspia a moze byt dobre