Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

twiggy

misha, a co moze tomu pomoct?? lebo teraz je to vyhoda ked to mam taq malo aspon nemam zbytocne bolesti, ale v buducnosti by som mozno chcela mat deti....

misha

Timka, prečítala som si ešte raz tie body, ktoré si napísala pri zakladaní novej miestosti...Tuším si to vytlačím a niekde dám, aby som to mala stále na očiach..

twiggy

mohla by som sa aj ja nieco spytat ???..mam 16 rokov a este stale nemam previdelnu menstruaciu akurat tak raz za 3 mesiace... doktorka mi povedala ze ju nemam preto lebo ze mam malo percent tuku... ale ja si myslim ze to nemoze byt v tom lebo aj ostatne stihle dievcata maju menstruaciu...

misha

Timka, mala by som si nejakú knihu o PPP prečítať znova, teraz by som si z nej aj pamätala, pretože teraz už viem, čo chcem. Len...všetky tie knihy sú skôr teória, alebo príbehy žien, ktoré "majú" PPP za sebou...poznám len jednu knihu- Ako bojovať s prejedaním, kde je vlastne návod, pomôcka, ako máme jesť...len ja mám teraz problém iný, potrebovala by som skôr takú, kde sa začína jesť postupne:(

timka

kicka: hned sa nemusis nasierat. Ak chces nieco povedat tak sa bud niekomu prihovor alebo sa nieco opítaj a ked ti budeme vediet na to odpovedat ospiseme, nepotrebujes tu ziadne ziadosti, ci peciatky a potvrdenia. jednoducho sa zapoj do rozhovoru