Timka, ja nezvraciam..keď sa stane, že zjem viac, než "môžem", tak užijem kvantum preháňadiel, alebo cvičím dokiaľ vládzem..Tiež som čítala, že keby sme sa stravovali pravidelne, že by sme také nutkania nemali- prejesť sa, ale u mňa je to iné. Ja aj keď sa občas snažím jesť od rána a pravidelne, aj tak sa to pokazí..Niekedy je to z hladu- ako včera:(, alebo- druhú príčinu neviem.
twiggi. to by ti mal povedat gyndos. Ja som nemala 6 rokov menstruáíciu od 18 do teraz a uz som to nemohla odkladat, musela som si dat predpisat hormony, aj ked som sa bala, ze od nich priberiem.
twiggy, čo môže pomôcť? Začať normálne jesť, neblbnúť s dietami...a navštíviť gynekológa, ktorý Ti v tomto určite pomôže...keďže raz by si v živote chcela mať aj deti.
miska: ja ja mam anorexiu so zmutovanou bulimiou. Ale k prezratiu vracaniu dojde vlastne preto, alebo mame anorexiu, jedlo si odopierame, len o nom snivame. Niekde som tu predvcerom pisala clanok o pokuse v nemecku tam je to opisane.
A keby sme sa 5xdenne pravidelne najedli (ale norm. porcie a norm. jedlo pre norm. ludi) tak by sme po case nemuseli na jedlo mysliet a nedoslo by pokecu s hajzlom.
ja to viem na sebe, ze napr, ked som cely den doma a od rana furt do niecoho dobem a nemôzem to vyplut lebo je niekto pri mne, tak jednoducho uz okolo 3 som prezrata a ked ma vtedy nechaujú samotnú, vobec ma to netaha pozut cely chleba.
kikca, za tú dobu, čo sa tu stále pýtaš, či sa môžeš niečo opýtať a pod., už by si mohla vedieť, ako to tu chodí...píšeš, čo chceš, čo trápi, bolí, teší, hnevá atď..A keďže si v miestnosti o poruchách príjmu potravy, tak..asi máš s tým problém, alebo?