Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

Timka, ja nezvraciam..keď sa stane, že zjem viac, než "môžem", tak užijem kvantum preháňadiel, alebo cvičím dokiaľ vládzem..Tiež som čítala, že keby sme sa stravovali pravidelne, že by sme také nutkania nemali- prejesť sa, ale u mňa je to iné. Ja aj keď sa občas snažím jesť od rána a pravidelne, aj tak sa to pokazí..Niekedy je to z hladu- ako včera:(, alebo- druhú príčinu neviem.

timka

twigi. ak jes normalne, tak si na nespravnom mieste. skus poradnu na tejto stranke a opytaj sa na nej gynekologa co mas robit.

timka

twiggi. to by ti mal povedat gyndos. Ja som nemala 6 rokov menstruáíciu od 18 do teraz a uz som to nemohla odkladat, musela som si dat predpisat hormony, aj ked som sa bala, ze od nich priberiem.

misha

twiggy, čo môže pomôcť? Začať normálne jesť, neblbnúť s dietami...a navštíviť gynekológa, ktorý Ti v tomto určite pomôže...keďže raz by si v živote chcela mať aj deti.

timka

miska: ja ja mam anorexiu so zmutovanou bulimiou. Ale k prezratiu vracaniu dojde vlastne preto, alebo mame anorexiu, jedlo si odopierame, len o nom snivame. Niekde som tu predvcerom pisala clanok o pokuse v nemecku tam je to opisane.
A keby sme sa 5xdenne pravidelne najedli (ale norm. porcie a norm. jedlo pre norm. ludi) tak by sme po case nemuseli na jedlo mysliet a nedoslo by pokecu s hajzlom.
ja to viem na sebe, ze napr, ked som cely den doma a od rana furt do niecoho dobem a nemôzem to vyplut lebo je niekto pri mne, tak jednoducho uz okolo 3 som prezrata a ked ma vtedy nechaujú samotnú, vobec ma to netaha pozut cely chleba.

misha

kikca, za tú dobu, čo sa tu stále pýtaš, či sa môžeš niečo opýtať a pod., už by si mohla vedieť, ako to tu chodí...píšeš, čo chceš, čo trápi, bolí, teší, hnevá atď..A keďže si v miestnosti o poruchách príjmu potravy, tak..asi máš s tým problém, alebo?