mama42, a nám je zle z Teba- ako sa správaš...ty si matka anorektičky? Teraz si nie som istá, či čítam dobre..Až sa čudujem, že sa z toho Tvoja dcéra vyhrabala....takýmto správaním...
ale bude, bo mame kolace. Ale fakt, kedysi som to neplanovala a potom ani neviem ako som sa na to zacala tesitm dokonca som si kupovala tajne zasoby, aby to nezistili (uz 2 týzdne som si nic naviac nekupila) a niekedy ked som napriklad dosla domov a niekto tam bol a ja som musela cakat a len pozerat na to jedlo, tak sa mi triasli ruky ked som sa k nemu dostala NORMAL ABSTAK
mama 42 nám zmenila taktiku. Uplne ako moja vlastna mama. Smola TOTO NEFUNGUJE
kym anore či bulim. sama nechce, lekári a psychologovia sa mozu poondet.
a každa anorekticka (okrem Rilly) sa z toho chce a vlastne aj nechce dostat. Je to akoby boli v cloveku 2 osobnosti
za 10 minut idem z roboty home sa najest, vyplut a potom normalne najest (uááááá) zajtra od 7.30 som tu, tak ak sa chcete so mnou niekto porozpravat, tak budem cakat
inak z tej knihy si robim také body. ked bude zaujem tak ich sem zrnem v nejakej inej forme alebo radsej poslem na mail niekomu aby som neporusila AUTORSKE PRAVA