Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

pri prvom lieceni som mala strach z rohlikov a suchej vecere. Pri druhom som rohliky vedela zjest ale varene bolo postrachom. A teraz pomali dochadzam k tomu, ze je postrachom vsetko co nie je surove (myslim tym len take co nema nohy, ruky, srdce a tak)

misha

Timka, máš super rady, naozaj! Ja sa raňajok nebojím, skôr mám strach z obedu:( (mám strach zo všetkého, ale z obedu najviac)..

timka

a este aby som dokazala, ze je to fakt cele o rituále. Kedysi som nejedla vecer (vsak je to zakazane NE?) ak som sa najedla tak zle nedobre v hlavicke. Potom po lieceni ked som sa vratila z normálneho stravovania som vyradila ranajky a tak som tu dnes asi takto: ked sa rano najem - zle nedobre ale to ze vecer po navrate z roboty spracem aj nieviem co vsetko ma netrapi (az do minulého týzdňa)

misha

Timka, áno, je to obcesia. A ja pritom viem, že z preháňadiel neschudnem, ale musím si ich vtedy dať, som nervózna, protivná, mám zlé myšlienky...po užití tých svinstiev sa mi vždy trochu ale ulaví....Teraz som sa držala- docela dlho, včera som to ale nedokázala...

timka

a mynule som rozmyslala nad tym, že ako sme si postupom casu ani nevieme ako vytvorili tieto rituáli a zoznymi zakazanych jedal, tak tak by to malo fungovat aj opacne, s tým ze namiesto pocitu euforie a radosti zo sebakontroly budeme mat uzkos a depky. ale staci si zobrat raz napri 1/2 zemiaku k salatu. Druhy krat uz ta polka bude normálka. vtedy treba pridat a dat si cely zemiacik k salatu. tak isto ako sme si uberali z jedla postupne, tak by sme si mali pridavat. az by sme jedli pomerne normalne jedla pravidelne (ach tie nemozne ranajky moj postrach)

timka

misha: ja som mala pred 2 rokmi obscesie z pohybu. Denne som musela 2 hodiny cvicit, potom ist na prechádzku minimálne 20 km (niekedy som sa tak unavila ked som uz mala len 30 kg, že domov som sa dostala az po 3 hodinach sedenia niekde na lavicke a v zime -20 stupnov to nebola sranda ked aj v lete mi bola zima) nakoniec som si spalila svali na nohach a nemohla som ani chodit, lebo ma neudrzali.
Jedina pomoc: to cvicenie a tabletky sú vlastne rituál, ktorým sa nam ulavi. treba sa mu vyhnut. Prvý krat ked som po jedla nesla chodit som mala vycitky akoby som tym pohybom vyrabala elektrinu pre nejaky stroj, čo dodava niekomu vzduch a ja ked nechodim, ze ho tym zabijem. lezala som na posteli a chytala som normalne tyky do nohy, akoby sa sami chceli rozhybat bez mojho vedomia. Ale strazili ma. tak som musela lezkat. Druhy x trtí x a po týzdni to bolo lahsie, az som ten rituál na 80% znicila. Netvrdim, že teraz ma to niekedy nenapadne, ze spalit kalorie.

misha

twiggy, tak prečo si prišla do tejto miestnosti? Klikni na www.antikoncepcia.com a tam sa opýtaj na všetko, čo Ťa ohľadom tohto trápi, ešte dnes dostaneš odpoveď...poradí Ti gynekológ.

misha

twiggy, takže problém s jedlom nemáš? A keď nechceš navštíviť gynekológa, je to Tvoja vec..Ale, prečo k nemu nechceš?

twiggy

timka, a fakt mi to mozu hormony upravit?? mne by to nevadilo keby som trochu pribrala mne by sa aj zislo len ja nemozem....