Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

heder

timka aj ja som si dnes kúpila nízkotučný jogurt, cereálne rožky, jedlo, s čím sa dá oklamať mozog, ale nakoniec zistíš, že si hladná ako vlk a doženieš to niečím kalorickým. A hupsi tam. Tak to prosím vydrž. Cewz víkend sa drž a odpíš mi, či si vydržala bez toho strašného pocitu najesť sa a vyvracať. Pa Heder

timka

heder. ja som tiez administrat. a tiez cely den sedim na riti. ale zadok nemam vôbec a medzi stehnami mi prejde autobus, hoci mam 168cm/58kg a bruško. Takze si nemyslime, ze ked budeme cely den lezat na chrbte narastie nam hrb, alebo budeme vysiet hlavou dole a narastie hlava. To by sme asi ani neprezili - tak vysiet all day

heder

miška máš pravdu, táto choroba si nevyberá či máš 12, 18 alebo30. Je to v psychike. Ale veľa záleži aj natom, či máš priateľov. Ja teda nemám žiadných. Ani jednu kamošku. Len priateľa, s ktorým chodím skoro 4 roky. Aj on má niekedy narážky , že vyzerám ako hruška, ale jemu by som to v živote nepovedala, lebo by ma asi zastretlil. Tak vidíš. Aj ja ti držím palce, aby si sa vyliečila. pa

timka

heder: ja som mala takéto predsavzatie pred 2 tyzdnami, ale vobec sa mi nedari. vydrzala som tak 3 dni aj to som si vyberala dietne jedla.
Ked baby s ppp povedia ze chce uz normalne jest, pravidelne tym myslia ze no rozky nie, ryzu nelubim, maso tiez nie, puding nie, ale taky 0% jogurt je mnam, aj jablka a mrky a knuspi. Chcu sa naucit norm. jest, ale pritom by chceli jest len total brutal dietne veci. (AKO AJ JA) aj vlk syty aj ovca cela

heder

miška, už strašne dlho asi od 17 teras mám 23. Na svoj vek by som môhla mať už trocha rozumu. Chodím do práce, pracujem ako sekretárka a je to sedavé zamestnanie. To znamená, že na priberanie je náchylná spodná časť môjho tela. A tak mám väčší zadok aj stehná. Síce mám 156 cma 51 kg ale mám veľmí nesúmernú postavá asi ako hruška. Tak som to riešila spôsobom, že keď sa najem a vyvraciam tým vlastne schudnem. A tak sa mi to akosi vymklo spod rúk.Vidina normálnej postavy, ale hlavne byť taká ako ostatné ma doviedla až tak, že som si povedala dosť, presťaň to nie je normálne. AHoj HEder