Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

miska . a este z neho mam aj depky. a preto potom furt snorim v kuchyni, nieco pozujem a hned mam lepsiu naladu, lebo moj mozog si mysli, ze nic nejedol, ani ten salat. a preto som neustáááále hladná.

kikca

taak nic chcela som sa aspon s niekym porozpravat o tej to chorobe,ale ako vidim nie je to mozne tak vsetkym pekny den

timka

miska. toto sa stava aj mne túto istu knihu mi dala moja psychologicka pred 2 rokmi a teraz z nej kazdu vetu vnimam znova, akoby som ju nikdy necitala. Dokonca ani iné knihy co citam si po polroku nepamatam len velmi matne, takziez filmi atd. dost je si pamatat pre moj mozog infosky z roboty a asi ostatné vyhadzuje.
a s tou uzkostou: vies uzkost prudko po jedle stupne a raz musi mat vrchol a zacat klesat. Tak si treba ticho sadnut a pockat kym prejde.
Vieme ze by sme mali jest normalne veci a postupne zaradovat vsetko aj coho sa bojime ale aj tak vzdy rozmyslam dam si polku acidka k salatu a pridam si hrusku alebo si dam cele acidko a .... a nakoniec skoncim ze si dam len ten salat.

misha

timka, tie pocity prežívam každý deň- ale je to asi skôr kvôli strachu z pribratia- úzkosť po jedle, plač, depresie, podráždenosť, nervy v kýblu...Ja som prečítala všetky knihy o PPP, ktoré existujú, ale to bolo už dávno, keď som mala PPP "zatiaľ" 4r..to čítanie prebehlo asi tak- jedným uchom dnu, druhým von. A tak teraz z toho nič neviem, nič si nepamätám, ani jednu myšlienky, vetu....

misha

heder, ja keď som mala priateľa, o mojej PPP vedel. Vedel úplne všetko. O každej výčitke, strachu..bol tu vždy, keď som ho potrebovala, keď som sa potrebovala o tom porozprávať...vždy ma podržal, nikdy ma za to neodsúdil...mala som stále pocit, že vie, o čom hovorím, akoby si to sám prežil. Vždy vedel povedať, ako sa cítim- keď som to nevedela vysvetliť ja...Nemala som žiadnu kamošku, s ktorou by som to mohla rozobrať tak, ako s ním...

timka

miska - ja teraz citam jednu cesku svojpomocnu prirucku na liecbu ppp. ja tie rady tam dodrziavat celkom nemôžem lebo nemam podvyzivu, ale chcela by som jest uz tiez normálne. V kazdom pismenku v tej knihe nachadzam mieco, v com sa najdem.
A ano ZAKLADNYM ZNAKOM TOHO ZE SI KONECNE NA SPRAVNEJ CESTE VON Z TEJTO GEBUZINY JE ZE BUDES NERVOZNA DEPRESIVNA PLACLIVA NAHNEVANA A BUDES CITIT UZKOST lebo ak si hned od zaciatku spokojna a myslis si ze ti to ide, tak vlastne ten zaciatok este ani nebol

heder

miška, aj chcem ale nemám zatiaľ odvahu. Je to hrozne ťažké o tom rozprávať zo svojím priateľom, ktorý si myslí, že si v pohode. Ja neviem uvidím. ďakujem za podporu, si super.heder

misha

timka, 2 týž. som myslela, že sa to už lepší, ale...nejedla som pečivo, keksy, teplé jedlá atď.:( Včera som si dopriala pečivo, bebe dobré ráno- 2x!!!! a...3x som užila preháňadlá vo veľkých dávkach. Dnes som nebola schopná ísť ani do práce, celé telo je ubolené, vyčerpané...Až dnes si uvedomujem, že tie 2týž. neboli zlepšenie stavu, kedy mi bolo relatívne ok, bolo to skôr preto, že som nemala také výčitky, a že aj váha išla dolu...