Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

heder

Miska, ďakujem pekne za podporu. Chcem sa s toho dostať a uvažovať normálne a nie stále s otázkou JEDLO?. Krásny deň a aj víkend prajem tebe aj všetkým kočkám. PAPA

misha

heder, ahoj, Teba som tu ešte nevidela. Veľmi Ti držím palce a súhlasím s tým, čo si napísala. Pravidelnou stravou a cvičením (cvičením pre radosť, nie kvôli PPP) sa dá krásne vyformovať postava.

misha

mama42, nehovor o sebe tak! Vôbec to nie je pravda!!!...Ja môžem potvrdiť to, čo si hovorila, že ok vôbec nie som, len sa mi to zdalo:( Pravda je iná:-(

heder

Dnes 9.2.2007 chcem dať zbohom môjmu zlému stravovaniu. Budem pravidelne jesť, a civčiť, a tak už chcem byť normálnou babou, ktorá má radosť zo života a nie len s toho, že sa naje.Postava sa dá vyformovať aj cvičením a pri troške vôle aj neprejedaním sa. Chcem požiadať nejaké kočky, ktoré si dajú rovnaké predsavzatie ako ja, a budú jesť normálne bez toho, aby stále mysleli na jedlo. Utvoríme taký klub PEKNÉ DIEVČATÁ, ak sa niekdo chce pridať tak odpíšte. PAPA HEDER

rila

kristina.bla
to co mas sa nazyva bulimia. bulimia ma viac foriem, nemusi sa jednat vzdy len o prezieranie a nasledne vyvolanie zvracania. su ludia, ktori vracat nevedia, alebo ani nechcu zacat... no priciny byvaju rovnake ako pri tej druhej forme:prezierania a nasledne zvracanie.

misha

mama42, ja som tú reportáž videla už najmenej 5x. A hej, je to vyslovene kostlivec....idem teraz off, prídem neskôr. Zatím pá:)

mama42

misha
ty by si sa hambila za to keby ta niekto pod pismenkami spoznal? podla mna to ludia o tebe vedia...ja staci ked sa pozriem na dievca a viem ci ma anorexiu alebo nie...mozno ta raz niekde stretnem a poviem mishka ahoj:-) viem este ze mas bielu bundu s kapucnou-ň

mama42

misha
ale ved ty to vsetko vies si scitana zdravotnicka...a taq ...robim sa tu mudra ale podla mna ty sa v tom vyznas omnoho lepsie