Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

heder

timka: Čo tak: SKVELÉ BABY. Pridajte sa všetky, lebo už len to, že to priznáte a, že to píšete sme skvelé. Aj to je úspech s niekym o tom hovoriť.
Ozaj čo robíš? Si zamestnatná? Kde?

timka

heder: závidim ti ten optimizmus. a tú silu. minule si navrhla, ze by sme mohli vytvorit nejaky klub kociek co s tým chcu nieco robit. Dobry napad

heder

forever, je mi veľmi ľúto, že tvoje testy nie sú v poriadku. Ale všetko sa dá pekne pomaly napraviť. Viem, mne sa to hovorí. Keby idem ja k lekárovi na vyšetrenie, tiež by mi určite niečo našli, lebo zvracám, teda už som si povedala 9.2.2007, že konec. Veľmi ti držím palce, aby si mala silu učiť sa a nemysleť na postavu a na jedlo. Zdravo sa stravuj, aby si mala na všetko. Uvidíš podarí sa ti to. Držím palce HEDER

heder

Čaute kočky, tak ako. Ja som sa celý víkend držala, nezvracala som a jedla som všetko ale i cvičila. Kalanetiku. Dúfam, že tento týždeň neporuším predstavzatie čom som si dala 9,2.2007.

minnetka

:-) OK, mama42, ale budeš nám tu chýbať...držím palce, aby sa dcérka vyliečila, a aby ste zasa boli celkom šťastná a zdravá rodinka:-)

mama42

minnetka
mas pravdu nie som zaregistrovana a asi sa ani nebudem tusim to nerobi dobre mojim dceram 19 rocnej a 16 rocnej ze sem chodim...takze pozdravuj odo mna vsetky :-)

forever

ahoj, len by som vam chcela nieco napisat...
bola som na lekarskej prehliadke, sama by som tam, pravdepodobne, v zivote nesla, ale "dokopali" ma k tomu moji najblizsi.
prirodzene, vravela som, ze mi nic nie je, som uplne v poriadku- hla na to krasne a dokonale EKG, zlatko..a na ten referencny tep! a samo, ze aj krvne testy dopadnu vyborne. ved mne nic nie je, som uplne v poriadku, co to nevididis?!
no a dnes som si bola pre tie vysledky krvnych testov..a ako dopadli?
nuz, dopadli asi tak, ako by kazdy sudny clovek cakal, ze dopadnu. to znamena zle. rednu mi kosti, obmedzena funkcia obliciek, pocinajuci katabolizmus, travia sa mi svaly..a to su len a len vnutorne organy..a uz ani nemam sil o tom hovorit. vlasy, nechty..patologicka vycerpanost..tento rok maturujem a robim skusky na vysoku..no nevladzem sa ucit.
ja..len som chcela, aby ste si uvedomili, ze toto nie je cesta, je to na hovno a na hovno to aj bude ak sa nerozhodnete s tym nieco robit.
mna caka este x- dalsich testov, na ktore musim, aj ked nechcem. samozrejme..navstevu gynekologa mozme spojit s predpisanim HA..:) no a to je tak asi jedine pozitivum veci..vzorka kostnej drene..to uz boli.
chcela som to, mam to.
diagnoza mentalna anorexia
the obsession to be thin starts in your head..and slowly, death becomes you

mama42

ahojte dievcata
tusim niekto iny tu chodi pod mojim nickom a je hnusny na vas...verte ze to nie som ja...ja vam vsetkym iba drzim prsty aby ste sa z toho dostali.. je mi to luto ze niekto robi take veci prihlasuje sa pod menom niekoho ineho ..majte sa pekne