Bulímia,anorexia

timka

inak je to cele asi o pavlovov reflexe. ja uz ked odomnkynam byt zacinam slintat. este dobre, ze nechodim domov 30xza den. vzdy ked pridem domov, chyti ma jedlabysom. a hoci sa naobedujem, idem vyniest len smeti alebo vyvencit na 10 minut, pridem a zas by som jedla

timka

tien: ja mam praveze az privelke sebaovladanie. len doma nefunguje. cely den v robote viem odolat kolacom, cokoladam a vsetkemu jedlu, salat si rozdelit na 2 krat ale ked dojdem domov som ako utrhnuta z retaze. ked v robote zjem len viac o polku jablka som z toho na vetvy. ale ze doma sa natlacim kalorickymi sprostostami mi je fut. dokonca si niekedy ani neuvedomim ze jem. Ale zas aby som nechodila domov tiez nie je riesenie. a aby som sa najedla inde - to nefunguje, mam to odskusane. aj keby som sa do presknutia nazrala niekde v restike, doma by som zjedla tolko isto ako inokedy. niekedy mam pocit ze moj zaludok je bezodny. v lete sa do neho zmesti aj 7 kg melon (bez supky samo)

tien

ja nelutujem, ze som neni z BA mne sa paci tam odkial som, len skoda, ze su take centra len v tych vacsich mestach...
Timka sice nie som z NR, ale musim Ti povedat, ze ten kraj a hlavne Nitru milujem :o))

tien

teda Timka Ty si cislo, tolko sa nadlabnut behom chvile :( trosku sebaovladania by nezaskodilo :)

wejusenka, celkom zaujimavy napad... skoda, ze nie som z BA... Drzim palce, aby vela dievcat ci chlapcov naslo odvahu za Vami prist :)

Pekny den bez stresu a v klude zelam vsetkym, xxx.

timka

mne je dnes tak ako v poslednom case zle. fyzicky aj psychicky a keby este existoval aj iny spôsob tak urcite aj tak. Je mi nanic zo sveta aj zo zivota. lezie na mna chripka, ledva prehltam. boli ma cele telo a som unavená.
a vcera som mala depku lebo som zjedla 1,5 litra takého husteho šošovicoveho privarku so smotanou, že sa v nom zastavila varecha. a cudne je, že som nemala pocit preplnenia zaludka. ale bola to kaloricka bomba a ja som sprosta lebo sa neviem ovlasdat. Prvý tanie som si dala v pohode a potom som chodila 2 hodiny do hrnca furt po lyzickach a medzitym som vyslopala 1 liter caju. raz mi fakt zlyhaju oblicky, lebo vela pijem a este k tomu narazovo.