Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

Ja napriklad... Zacala som vracat z uplne inych dovodov ako je chudnutie... Sice som zo zaciatku chudla dost schudla, ale potom sa uz nic nedialo... prave naopak.. tyzden sa udrzim, nevraciam, a priberiem... a to so priberiem aj na mne zostane.. sice v skutovnosti je mi to jendo, ci som stihla alebo nie.. podla mna je blbost vraciat preto aby som bola stihla, lebo nemyslim ze to moc funguje.. sice asi je blbost vraciat z akejkolvek priciny..

kikca

ja vracia uz rok skoro 6-7krat a sem tam si zoberiem aj prehanadla ale aj tak moja vaha sa nemeni a to mi strasne leze na nervy

timka

nikde nemas napisane, ze ked vracias tak chudnes, zo zaciatku si to myslis a potom je z toho rituál resp. reflex. tym sa ukludnujes.
v jednom vyskume zistili (sice neviem ako) ze dali babe zjest 2000 kcal a vyvracala z toho len 900 kcal. tak ak sa este aj normalne stravujes a aj vracias, tak je pravdepodobne ze priberies. a za druhe zas zadrziava sa voda v tele, zmeni hladin soli atd. otoky

tien

Kikca dobry aj tebe :o))

Timka, ty si teda expert, ze suche rozky. Moc nerozumiem ake to musi pre teba byt pretoze ja sa na jedlo vobec netesim. Ked to porovnam, tak sme uplne opacne extremy.