Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

.....

arweena, ale presne toto nie je pravda. nezvladnes to sama,a priatel by ti mohol byt podporou,keby si mu vysvetlila, ze je to vazny problem,a ze si s nim neporadis.
ja viem,nie vzdy je to kvoli postave. velmi casto si tym dievcata nieco riesia...nedostatok lasky z detstva, citu, volnosti, pozornosti.alebo nejaky psych.tlak,co prezivaju. ak si precitas prispevky tak rychlo zistis,ze je to velikansky problem. priatel by ti mohol pomoct,ale ak nebude mat poznatky,ze dostat sa z toho nie je lahke,tak moc nepomoze. zacni na tom robit hned. arweena, zvlast, ak to je len zastierka niecoho ineho...musis poriesit problem,lebo kym ten bude v tebe realny, tak neporiesis ani bulimiu.

Arweena

hmm kamaratka:)o tej mozem tak snivat...mam pocit, ze som v uplnej izolacii a ze sa zblaznim..ved som si uvedomila, ze nemam absolutne ziadnu...byvam sice s priatelom, aj o tom vie, ale vsetko iba zľahčuje...mysli si ze vsetko ovladam a prestanem kedy chcem

......

nieco si prezila a to bolo spustacom? potom musis duplovane ist za odbornikom, aweena. lebo takto sa to moze zhorsovat, a ppp na tendenciu sa zhorsovat.

......

arweena, ved prave ide o mozog! musis ziskat iny pohlad, ktory ti pomoze pracovat proti ppp v tebe. lebo je to zalezitost hlavy a tak sama svojim pohladom,svojou hlavou si nepomozes. musis akoby ziskat, naucit sa inemu vzorcu myslenia aky sisi vypestovala postupne s ppp.

Arweena

mala som to hned po tej tragedii riesit psychologom...vtedy som bola silna...len ono to prišlo neskôr...a toto je vysledok

......

pozri do komunity ppp - anorexia, bulimia. mam pocit, ze su tam adresy aj na nejakych odbornikov. je to tu na pravej strane vo fialovom stvorci.