Bulímia,anorexia

Arweena

asi keby mi niekto implantoval iny mozog:)ja teda netusim, čo by mi pomohlo..je to uz vo mne..iste udalosti to spustili a neda sa to zastavit.Este ani v noci nemam klud, ked sa budim zo spanku s plačom:(

Arweena

jaaj teoreticky ovladam všetko, prax je horšia:)hmmm dobra odbornička...tak tu bez nejakeho odporučania asi tazko najdem...ved to pozname

......

arweena, to by bolo zle, keby ti iba tvoja povaha nedovolila vyuzit liecbu a ziskat rady. mozes ich dostat aj tu, ale len od dievcat,ktore to zazili alebo zazivaju, nie od toho, kto vie poradit na mieru.
dobra odbornicka chce pomoct a zaujima sa o svojho klienta ci pacienta!!! aj o teba sa bude, a hoci si uzavrety typ, odbrnik ma metody, ako ti pomoze sa otvorit a rozpravat, len ty musis urobit prvy krok a musis chciet sa z toho dostat. lebo je to ako zavislost, ktora bude od teba vyzadovat viac a bude si brat stale viac.

Arweena

inak je dost zvlastne, ze na to, ako často vraciam som mala krvne vysledky uplne v pohode...len trocha zvyseny cholesterol a hustu krv /to preto lebo malo pijem/

......

arweena, a nepozerala si este na temu hore: Poradňa - anorexia, bulímia, poruchy príjmu potravy?
skus tam napisat, ak sa bojis ist k psychologicke, uvidis, co ti napise ta odbornicka. pomoze ti zistit,ako na tom si, a aky druh liecby ti pomoze. lebo su dievcata v takom stave, ze im pomoze uz len hospital.

Arweena

no mne asi nepomoze ani svatena voda a nieto este psychologička..ja som dost uzavrety typ, čo sa sukromnia tyka a neviem si ani omylom predstavit, ze sa zdôverujem cudzej osobe, ktoru to mozno ani nezaujima...je len proste v praci

.....

bez nej to nepojde, Arweena. Ide to bez nej? dokazes si pomoct sama? asi vidis, ze nie, preto k nej chod co najskor, kym vystaci ona a nie psychiatricka alebo hospitalizacia. treba riesit tvoj pohlad na vahu, postavu, hodnoty. a to moze iba odbronik. ako dlho uz zvracias?