Za posledne tri dni som do seba nedala viac ako 500 kalorii. Mam depku, viem z coho a ked sa citim takto tam nemozem jest. Spravi sa mi hrca v krku a mam problem prehltat vlastne sliny. Je mi zima, trasu a potia sa mi ruky i nohy, neda sa mi spat. Je mi biedne a mozem si za to len a len sama.
som asi zbabelec, ale nemam na to proste silu.teraz v marci budu tomu 3 roky, a zatial som nebola schopna s nikym o tom hovorit.proste to sa neda vyjadrit. bulimia je len vedlajsi produkt...o tom nie je taky problem vraviet, ved teraz si uz skoro kazdy robi z toho prdel..a z anorexie tiez.Vraviet o pricinach je najtažšie..teda ak tou pričinou nie je len tuzba po dobrej postave.to sa da v hlave este celkom dobre preprogramovať:)
musim uz odist, ale prid tu aj inokedy a vazne zacni konat, lebo bulimia ti vezme vsetko...pojde to pomaly a potom rychlo a nebudes mat sil to stopnut a nieco robit. fantasticke, ze 2-3 dni vydrzis. len pracuj na tom,aby to bolo postupne viac dni. a psychologa potrebujes, rozpravat potrebujes!!!
dobru nocku
arweena, musis o tom hovorit,lebo sa vnutorne vycerpas a znicis bulimiou. takze najdi sposob, ako zacat davat pocity von zo seba. to je potrebne, musis sa naucit rozpravat! aj to prislovie je, ze s bolestou sa musis vediet podelit, a nenosit ten naklad na svojich pleciach.
...a potom, ked prejde znovu isty cas, a ty budes mat problem s bulimiou este horsi, tak si budes znovu vycitat, ze si mohla kedysi skôr nieco predsa len urobit. a tak to pojde stale, arweena. takze celkom vazne sa rozhodni, arweenka, a rozober to s odbornikom, aj s priatelom. urob uz koniec vycitkam z minulosti,co nemozes zmenit.
co sa stalo,uz sa neodstane, awreena,preto musis zmenit tvoj pohlad na tu vec, lebo nic ine sa uz neda.dôlezite, aby si sa ty neumarala a nenicila niecim,co uz neovplyvnis, preto treba psychoterapiu, odbornika!
netvrd, ze ti nic nepomoze,arweena, ked si to este neskusala. musis zacat riesit.
na dôvode toho všetkého sa bohužiaľ uz nič zmeniť neda...keby som mala len jedno jedine želanie, tak si želam...nikdy sa s tym nevyrovnam!viem, že nikdy!neustale ma to bude trapiť a prenasledovať, že co sa dalo spravit a co som nestihla povedat...