Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

heder

Čaute SKVELÉ BABY, som v práci a tak sa mi tu nechce strašne byť. Dúfam, že ste sa všetky držali a nemysleli na tie zle veci. Akurát som doobedovala. Teším sa večer keď si zacvičím. Ozaj zajtra je Valentína, tak všetko naj a určite padne aj nejaká večera, tak babky snažte sa a nepokazte priateľovi radosť, že nemôžte jesť. Prajem veľa šťastia a lásky. HEDER

w

Ahojte:)
som tu, sice, po dlhom case, no chcela by som vam povedat, ze v piatok (16.2.) zaciname v Bratislave so svojpomocnymi skupinami pre PPP. Ak by ste mali zaujem alebo chut.. budeme sa stretavat kazdy piatok od 17:00-19:00 v priestoroch Ligy za dusevne zdravie na Ševčenkovej 21. Budeme sa hrat aj s arteterapiou, takze si spravime co budeme chciet. ak by ste mali niekto chut sa pripojit, velmi sa potesime:) ak by nieco, na mna kontakt: wejusenka@yahoo.com. Prajem co najprijemnejsi den:)

hmm

Hmm ahoj... Vlastne ani neviem odkial beriem odhodlanie tu napisat.. kedze vas ani nepoznam ani nic... a mozno je to tak lepsie.. Momentalne som velmi zufala... trpim bulimiou uz 2 rok.. a teraz az sa dostavuju dosledky... citim sa slaba, je mi zle, mam zmeny nalad, nedostala som menstruaciu.. Mam velky strach ze ma to zabije.. Mozno si povie niekto, tak s tym prestan.. ale nejde to. Je to silnejsie ako ja. Teraz si to mozno vycitam to co robim.. Ale ten uzasny pocit ked sa dosyta najem, a ked to vsetko zo seba dostanem, je na nezaplatenie... Setko zle co prezivam so mna zmizne aj s tou kopou jedla co som do seba dostala... ale potom.. ako napriklad teraz.. ked si pomyslim ze ma to zabije.. je to strasne :(( Mam len 18 rokov, cely zivot pred sebou.. neviem sice ako mi to pomoze ze tu o sebe pisem.. mozno mi to vobec nepomoze, ale aspon ten dobry pocit dat to zo seba von.. jeden maly kusok svetla v tomto tmavom tunely :( kiezby som sa jedneho rana zobudila ako normalne, zdrave dievca.

alu

Prave som prisla z wc. Vracala som. Trva to uz skoro dva roky. Pokusala som sa s tym prestat, ale nejde to.. proste je to nemozne!!! Bojim sa :( strasne sa bojim ze ma to zabije. som slaba, boli ma strasne hrdlo, pali zaha, mam krce :( mam strach

zuju

heder drzim ti prsty, ja uz nezvraciam rok a 4 mesiace, hoci ina cesta este "nieje vycistena" je to velky uspech, a verim ze aj ty vdrzis