Bulímia,anorexia

natty

nechcite vediet vracat!!! ani neviete ako zavidim tym, co to nevedia... strasne moc... zavidim ked niekto v sebe dokaze udrzat aspon cistu vodu :(

natty

Arweena mam 18 ... a u mna to bolo tak, ja som len zacala a robila som to stale, po kazdom jedinom jedle.. u mna je to vyhra aj teraz, ked to nerobim druhy den

natty

kikca to by som brala.. mne sa staci len zohnut, a ide to same... za 10 sekund su von tie kopy jedla co som do seba pchala pol hodiny.. a dost zabera ist na wc, a nenaklonit sa, a nedat to zo seba vob... lebo by stacil jeden trapny pohyb smerom do misy a zasa som v tom... ani sa nenazdam

Arweena

natty
ak sa smiem spytat, kolko mas rokov?
neviem, či Ti ta dvojtyzdenna dohoda velmi pomohla..nevracat dva tyzdne este asi nie je ziadna vyhra...ja som mala obdobia, ked som to spravila tak raz za dva tyzdne, alebo raz za mesiac...teraz je to skoro na dennom poriadku:((

kikca

taak to heej natty, ale vies co je najlepsie,ze ked sa najem tak ja nebezim na wc,bo ked tam pridem tak mne nic nechce ist von to je zaujimave co?:O)

natty

a hej.. to si myslia skoro vsetci co s tym neziju.. ze sa toho da zbavit zo dna na den.. povies im ze to mas, oni len pvoedia, tak s tym skoci, boooze, kolka veda... kebyze to tak slo