Bulímia,anorexia

iris.

natty,ja by som to riesila asi ako ty.tiez len cudzieho cloveka.ale kazdy sme iny.
arwee,tak vidis,je cas zacat nieco robit. miska by ti napisala o zlyhani obliciek z dehydrovania a oslabenia organizmu. aj o inych tazkostiach,ktore budu priamo ohrozovat tvoj zivot. zvracanie- rapidny ubitok draslika,co moze sposobit nahlu zastavu srdca a kaputo. tie zuby,vlasy...ja by necakala. ak teraz nebudes mat odvahu zacat liecit psychiku, tak za pol roka uz nebudes ani chciet. uz ti bude vsetko jedno a bude mysliet len na to,ako sa vyhladovat a zomriet. aj o tom by ti miska porozpravala. vie velmmi pekne povzbudit dievcata,lebo vie, do coho smerujete. tak sa urcite namotivuj konat :-)
musim sa znova prihlasit,lebo som akosi odpadla :-)

Arweena

kikca
vies, vsetko je to v hlave...mozno mam dobru postavu, ale nejako mi to nedochadza:( kde su tie časy, ked som mala 70 kg a bola som štastna?nenavratne preč
natty
ani ja som s tym nezačala kvôli postave. začala som sa tak ventilovat, ked mi umrel brat:(( takto sa akokeby trestam, ze som tomu nezabranila:((

natty

Arweena skus si tu kliknut na poradnu a napis pani doktorke Krasulovej... ona ti poradi niekoho v tvojom okoli.. mne poradila behom dna

Arweena

iriska
ja preto tym psychologom neverim..aj ked nevravim, ze niektori nie su dobri, nechcem krivdit vsetkym.nemôzem sa informovat u znamych, nechcem aby to niekto vedel, hanbim sa. Okrem mojho priatela to nik nevie. som mu povedala, ze ak cekne, tak ho zabijem:))

natty

hm to je to.. ja si nemyslim ze som tucna... ja to vobec nerobim preto ze som tucna... skorej mam akusi slabu psychiku a takto si ju proste liecim. tym ze chodim vraciat.. je to zvratene ja viem.. aj ked prave ja by som to mala robit preto aby som schudla.. ked vidim ake ste tu vy oproti mne chudunke..