Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

kikca.. ja sa mam celkom dobre.. uz od vcera vecera som ani nezvracala.. az sa cudujem normalne, ze je mi celkom dobre :// sice viem ze budem mat krce, tak sa modlim ze to zvladnem..

iriska

nadcha je dobra,netreba ju zastavovat,ked je.vsetko musi prec z dutin.aj u vas prsi?tu su nizko mraky,pritmie,dazd..brrr

natty

mne nerobilo problem ani ked bola prazdna chladnicka... som jedla granko s cukrom a olejom... alebo kokos s cukrom.. lebo som zula suchy chleba a vyjedala cukor z cukornicky.. :/ jak magor proste

iriska

celkom to ujde. mame zle pocasie,tiez som sa napchavala.vcera nasi robili langose,nejedla som,ale dnes som uz neodolala. radsej by som tie banany,tie by ma tak nezatazili ako langos.nemam poruke nic sladke :-(
ako odvtedy postupujes?nieco sme pisali o tom,ze by si mala s niekym priesit situaciu,tu co sposobila tento problem s jedlom.
prepac,ja nepisem az tak rychlo.
miska,si tu este? napis nam tu.

Arweena

iriska
aale hrozne mi je:( hladam si novu pracu, zas ten kolotoč pohovorov je horor...a napchavam sa tu bananmi v čokolade:)
ty sa ako mas?

iriska

arweena, asi tu nikto nie je, preto dlho cakas na odpoved.
ako sa mas? to ja som si vtedy s tebou pisala, tie ...., ale nebola som prihlasena,a svoje iris. som uz nechcela pouzit,lebo sa niekto bavil a pisal za mna pod tym nickom hluposti.
co nove?

Arweena

inak je to tu dost pomale, ked si chcete viac pokecat idete na icq?ja totiz rychlo pisem a čakat tu na odpoved je pohroma:)