Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Arweena, ja som unavená aj teraz, už je jedno, či to bude vracaním, alebo hladovkami....celá PPP mi posrala život...život, ktorý pomaly prestáva byť životom...

iriska

tak mi napis na mail,miska.
arweena, necakaj,lebo ta nechcem strasit,ale pravda je,ze neliecena PPP sa zhorsuje a pomaly ta bude zabijat.a stratis vsetko-bez urazky, priatela,priatelky,zdravie,zdravy nadhlad na seba a vahu,spanok,pokoj...a nakoniec vlastne vsetko. takze vsetky babeny,bezodkladne zahajit liecbu,kym to pôjde lahsie a jednoduchsie.
..mala by som to vsetko zkopirovat a kazdy den tu aspon 3x vlozit :)))

Arweena

iriska
mozno este chudak travi, lebo nevraciam po každom jedle...zatial
co ma ale strasne mrzi, su moje zuby...citim ako sa kazia a zltnu..uz len kvoli tomu chcem prestat a nechcem prist o svoj americky usmev:))

iriska

arweena,tak by si to mala vyuzit a nechat ho stravit,lebo zachvilu ti travit prestane a potom uvidis tie problemy,co budes mat. fakt, uz som tu citala od dievcat,ze je to katastrofa. neodnauc ho to zvracanim.

Arweena

misha bud rada ze to nevies!vracanie je drina..mna to vzdy hrozne vysilí a som potom nepouzitelna a chce sa mi hrozne spat..raz mi praskla z toho v oku zilka a chodila som s krvavym, ako zombik

Arweena

ved ja uz mam tak posrany zaludok!sorry za vyraz...vcera v noci ma tak palila zaha..ked sa poriadne najem, normalne citim, ako sa to jedlo "škriabe"von z krku:( a musim ist na wc..normalne sa čudujem, že mi este zatial travi

mis.

kikca, lebo niekedy sa neviem ovládať v jedle- ako napr. včera a dnes. A nechcem pribrať. Ja vracať neviem, viem sa len predávkovať preháňadlami..nenávidím to svoje špekaté telo...nenávidím sa celá, lebo som slaboch a neschopná...

iriska

tak by si mala urobit opak,precitaj,co som ti dole napisala.Lebo nic tym neporiesis,len stratis prilezitost zit bez PPP, prilezitost mat raz manzela,deti,rodinu,pracu,vlastnu domacnost,v ktorej sama budes rozhodovat aka bude.stratis moznost cestovat,vidiet svet,a hlavne byt stastna.lebo ty môzes takou byt.brani ti v tom len PPP, nie aj rakovina, aids, amputacia nejakej koncatiny,nejake postihnutie...a psychika,moja,sa da tiez liecit! Da sa,tak chyt prilezitost za pacesy a rozvalcuj tej psycholozke dvere,nech to riesite.vzchop sa, moja! stale neviem,co ti brani.(????)
ked uz ti na nicom nezalezi,tak ti nemoze vadit ani to,ze sa pojdes liecit. ked ti je to jedno,tak je jedno aj to,ze tam pojdes,misi.