Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Iriska, lebo poslednú šancu som už mala miliónkrát...a nikdy som ju nevyužila. Už proste nevládzem žiť. Ja už ani neviem, čo je to ŽIŤ..Nikto nič nevie, že som teraz tam, kde som...už ani "nekričím" o pomoc, nemá to cenu, som vzduch....odpad...chcem "odísť"...a neišla som ani na kontrolu tých obliečiek v pondelok- lebo chcem zomrieť, a už nemá význam niekomu kradnúť čas...Vôbec sa smrti nebojím...

iriska

arweena, ak bude treba take opatrenie, priatel na zachode :-), tak ho urob.Lebo ak nebudes PPP riesit hned,tak potom uz ju nebudes chciet riesit vôbec...ved vidis.

Arweena

mis.
neblbni, aj ja si stale hovorim, ze bude lepsie...vsetko zle sa raz musi vyvazit niečim dobrym..
dnes som bola na pohrebe. Bratrancom umrela babka..nebolo mi vsetko jedno, pristihla som sa, ze si predstavujem v tej truhle seba:(

iriska

ale zdrava by si zomriet nechcela. tak sa najskor posnaz vyzdraviet,a potom sa budes rozhodovat,ci chces zomriet alebo zit.

iriska

naozaj ta zabiju.aky dôvod mas na to,aby si neskusila poslednu sancu?to,co ti doporucila dr? ved minule si sa tak velmi snazila a mala milion chuti zabojovat.minuly tyzden. co tvoja mamina? snazi sa o nieco? nevezme ta k lekarke?

Arweena

natty
ani nevrav, keby si videla dnes tie kombinacie...horčica, chleba, slanina, kysla smotana, uhorky a dorazila som to bananmi v čokolade:(

iriska

lebo tam nemas ist, miska. pomohla ti snad vladat zit? nepomohla. miska,napis mi jeden dôvod,preco sa nevyberies liecit s odb.pomocou? zlato,ved nas to tiez trapi,ze cakas na neviem co. a ta stranka,netusim,co s nou je.nechodim tam,tak mozno ju zrusili alebo co.

Arweena

aj tu je depkove počasie, inak odkial si?ja zo Žiliny...langoše som nemala hadam sto rokov, u nas sa to nikdy nerobilo.Ale nepostupujem, ved to poznas, kazdy den si poviem, ze uz nebudem vracat a zas to po...ide ma z toho porazit!asi bude priatel so mnou chodit na zachod:)