Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

staci nas tu pozorovat, a o tychto chorobach sa dozvies toolko veci. ked sa z tohto dostanem asi to budem studovat a pomahat holkam co su v tom.. len najskor treba pomoct sama sebe

Arweena

hej iriska, hrozne pekne vies pisat...a povzbudit.Vďaka Ti za to.A mozem sa Ta spytat, ked netrpis ppp, ako to, ze sa v tom tak vyznas?alebo studujes psycho?

natty

iriska.. ty nemas take problemy ako my vsak? niekde si to tu uz parkrat spominala.. :) ale strasne sa mi paci ako sa nam snazis pomoct, ak si tu pri nas.. :) niekedy by som vazne si chcela dat s tebou nejake terapie ako u psychologa :) si strasne zlata

Arweena

kikca
ved uz mi z toho hrabe, niekedy sa az sama zo seba zhrozim:)prve, čo rano spravim je, ze skočim na vahu..najradsej by som ju rozbila:)

natty

jj.. u mna je to podobne.. niekedy by som bola rada, kebyze pride po mna nejaky doktor a hned ma odvedie sa liecit.. lebo samu do toho nedokopem

Arweena

som nejaka rozdvojena osobnost.Jedna polka si to uvedomuje a druha si to nechce pripustit...a tak sa stale hadaju:)

Arweena

iriska
ved je to u mna nejake divne..bola som po 8 rokoch na odbere krvi a tajne som dufala, ze budem mat zle vysledky a ze sa to nejako konečne prevali...ale na moje velke počudovanie, bolo vsetko ok..draslika mam na rozdavanie...asi preto, lebo si vsetky dôlezite vitaminy doplnam aj umelo...
akurat som mala dost zvyseny cholesterol, myslis, ze to suvisi s bulimiou?dr. povedala, ze to mam zo stresu:)keby tak tusila...

natty

Arweena neboj sa :) ona ta nezie.. len ti poradi par ludi, odbornikov.. a to je uz len na tebe ci im zavolas, a navstivis ich.. za to ze sa odzvies o par ludoch co by ti evetuelne mohli pomoct ti to stoji... nie? a mozno casom najdes odvahu aj ktomu, ze ich navstivis