Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

Arweena ;) jj drzim prst :) pis kym nebude neskoro.. Snad budes mat guraz sa pak za nimi aj vybrat.. bo ta mne chyba :/

natty

Arweena najjednoduchsia cesta... Napis do poradne ;)) popros o kontakty, alebo ze ci by ti nemohla ta pani poradit ci je niekto v Ziline a este dneska mozno to budes vediet :))

iriska

babeny moje.vsetko som sa naucila kvoli miske. ked som ju tu obcas precitala,kedysi davno,tak mi nedalo,a napisala som jej par slov.vtedy sa mi vsetko zdalo tak jednoduche.vobec nic som o PPP nevedela. ale oblubila som si ju,vela sme popisali,pozerala som kvoli tomu,aby som jej lepsie rozumela rôzne dokumenty o PPP,citala co sa dalo,pytala som sa jej. ona ma uzasne vedomosti o tom,ako vsetko funguje,ake lieky co obsahuju,ako skodia,co pomaha, o tom drasliku viem od nej,dalej aj o oblickach...vdaka nej aj o mojich kamenoch :))) veeeeeeeeeeeelmi ju mam rada,preto ma boli,ked ju neviem viac namotivovat. vycitam si to,zdam sa sama sebe neschopna pomoct. pritom uz viem,aka je PPP zakerna a ake psychicke bolesti sposobuje,ako utyra cloveka.ako si s nim robi,co chce.chcete jedno,ale robite presny opak.kolotoc,z ktoreho treba skocit,kym este ma malu rychlost,lebo potom sa neda.
:))) kedysi mi na osobnost.testoch vyslo,ze by som mohla robit specialnu pedagogiku,alebo psychologiu,ale nevenujem sa tomu. baby,ked ma takto chvalite,tak sa aj posnazte, aby som konecne videla vysledky!! ze moje "romany" nie su zbytocne!!!!!!!!!!
:-)))))))))) inak ma porazi :)
misiatko hlavne ty sa do toho konecne obuj :)

Arweena

natty
no ja som leniva, do Čadce by som asi nedochadzala:)musia byt aj nejaki v Ziline...mala by som si uz konečne zistit