Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

jj :)) my sme doma vahu nidky nemali... teraz dakujem velmi pekne nasim zato, ze ju nikdy nekupili :)) to by som dopadla neviem ako este

iriska

natty,tak to ti neviem povedat...veru,este to tu nik nepisal,ci pribral...mozno pisal,ale ja som to necitala.ale ak budes mat zdravu stravu,vela ovocia a zeleniny,tak asi nie. mozno by si zo zaciatku mohla pribrat,ale potom sa to upravi,ked sa to ustali...neviem.
za dalsie,najlepsia vec,ze vahu nemas!!! to by ti nepomahalo v liecbe.vahy vyhodit :))

natty

iriska ja som odhodlana s tym skoncit.. a vazne ani nevies ako sa uz teraz tesim na to, ze vam tu poviem, ze som z toho von :) len mam iste obavy to vies, ked s tym zijes tak dlho..

natty

mozem otazocku? neviem ci mi bude vediet niekto poradit... ked prestanem s vracanim, a zacnem normalne jest, priberiem nazad to stratene? nie zeby mi nejako strasne zalezalo na tom kolko budem vazit.. nalkolko ani vahu doma nemame :)) tak to nebudem mat kde otestovat

iriska

natty,treba na to vela sil a odhodlania..vytiahnes ho zo seba,ak keby bolo akokolvek hlboko,lebo ho urcite mas. ludsky organizmus je uzasny a dokaze divy,ak treba.aj ludska psychika je uzasna,len ju treba pouzivat a klapky na oci a ides si za svojim cielom.a musis mat na pamati vsetky klady liecby a zapory choroby.ziadna choroba neprinasa nic dobre.ani tato "svinucha" :)))))

natty

iriska uz som jej napisala e-mail... dala mi ciselko a asi jej aj zavolam. Jj je z niznej, len sa bojim, vies, mam teraz zachvilku maturitu, kopec povinnosti a bojim sa zeby som to pak aj kvoli tommu nestihala.. ja viem ze je cas s tym skoncit, a ze je moje zdravie prednejsie ako toto ... preto uz nevraciam, sice len druhy den ale u mna je to ajtak uspech... a som odhodlana v tom pokracovat, aj ked pak budem trpiet horuckami, zlou naladou, bolestami zaludka... dufam ze to pak zmeni moj pohlad na toto cele... ked sa z toho dostanem.. nieje to na psychologoch je to len na mne.. viem... len sa udrzat a znova neutekat na wc :/ snad sa mi to podari, lebo uz vazne neviem

iriska

arwee,to je asi jedno aky. ak zvracias,tak potrebujes vela tekutin.ja pijem vsetko mozne,co uvidim. vsak uz mi to ide hore krkom.

iriska

natty,s nou to nie si ty.takto zdravy clovek neuvazuje,ako to robis ty. az ked s tym pohnes,ked zacnes nejake terapie,tak potom si povies,ze toto dievca s PPP si nebola ty. uvidis,ked tu pride napr.gabina. ona mala ppp a uz je z toho von. ked tu pride,tak je pozitivna,stastna,len tak z nej optimiznus srčí.myslis,ze si vycita,ze nema PPP? ze je z toho smutna,ze sa uz netrapi kvoli jedlu,ze uz netrpi nespavostou,vycitkami,bolestami zaludka?
to,ako uvazujes je znak toho,ze je najvyssi cas s tym rychlo nieco urobit.ozaj,kedy ides k tej dr.co si vcera pisala? mamine tvojej kamaratky?Ona je z Niznej,ze?