preco tak nemozem zniest zahyby na bruchu, nemozem si obliest teplaky lebo ma tlaci brucho, nenavidim pocit plneho zaludka? A pritom nedokazem obmedzit stravu
hehe :))) tak mi drz palceky iriska :) velmi si ma povzbudila, tak ako ma vela ludi nepovzbudilo nikdy.. sice sa pozname len kratucko :) si zlata... ja viem ze su tu dievcata ktore s tym bojuju dlhsie, a aj bojovali a zvladli to :) snad k nim skoro pribudnem aj ja.. teraz idem uz ale niekde na vzduch bo akosi mi zacina chybat aj pohyb.. krasny dnik zelam a dakujem este raz :)) papa
natty,uz som si to vsimla aj ja: sovojpomocna skupina....
veru skoda. mali by ju zalozit v kazdom vacsom meste..aj v Namestove :)
nevadi,dostanes sa z toho. potom urcite napis,ako prebehol pohovor so psychologickou. Znovu sa niecomu priucim..o ppp som so ziadnou nehovorila,ani neviem,co by mohla navrhnut.aky sposob liecenia.
natty,tak to nie je tak zle.inak,vlastne nezalezi ani tak na tom,ako dlho,hlavne je,ako velmi sa chces z toho dostat.
za tu vahu dakujem aj ja!!! tiez ju nemame,a nasi mi teraz volali,ze su akcie,ze si mozeme kupit,ale zatrhla som to. (hoci otcovi by to prospelo,lebo on ma opacny problem ako sa riesi tu)