Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Katuska3

viem, lne ja sa citim strasne sama. a hlavne neviem ci fakt ja nie som normalna, alebo ostatni. kaydopadne som sa stratila a yamotala v tzch bludoch o jedle.

palinnna

Katuska3, vsetky sme tu na jednej lodi, kazda z nas si podla mna mysli, alebo myslela, ze take sprievodne nalady, zatajovacie triky ma len ona sama, ale nakoniec aj ja sa postupne dozvedam, ze tie hlavy nahlodava stale ta ista myslienka, ktora sposobuje takmer totozne chovanie voci jedlu...

Katuska3

baby, bolo by fajn sa bavit s niekym, kto ma ten isty problem ako ja. Kto vie cim prechadzam a pozeral by sa na mna realne. Nie ako na dokonalu bytost bez chyb. Je tu niekto na rovnakej lodi ako ja? anorexia....

betka20

henika: prepac ale v tejto teme nemas co robit,Liecia sa tu anorekticky aby trosku pribrali a aj bulimicky.Sa chcu vyliecit a nie schudnut.Zajdi do temy diety a chudnutie

henika

mam vysku tak 165 cm ale podla mna mam lebo vypadam ako prasa a neviem si pomoct vkuse mam chut jest a neviem tomu odolat chcem si spravit odpor voci jednlu je to tazke..ako sa to ma?

mia

čaute s ppp bojujem tiež roky.Skoro som sa ztoho dostala.Už som pribrala 2 kilá a zas sa mi to vracia.Chcem to naspäť zhodiť,ale vtedy mi kamarátka ktorá je lekárka povedala,že vyzerám ako kostra, ktorú mali na medicíne.Neviem či mám ešte ppp,lebo niekedy si uvedomím,že som chudá,ale na druhý -tretí den si zase pripadám tlustá i ked mi trčia kosti.Výšku mám 175 a vážim 53kg.Som ešte anorektička podľa vás?