Bulímia,anorexia

Katuska3

zverit sa niekomu? no to iste nie. vzdy si vsetko riesim sama. to by bolo potupne vypytat si pomoc od niekoho kto ma pozna.

thesiamee

katuska: chcelo by to zverit sa niekomu z oci do oci... niekto z rodiny, priatelia, psycholog, svojpomocna skupinka, psychiater... tento boj sama asi nevyhras...

.......

katuska,asi tu nik nie je.inak,dievcata sa hlavne snazia podporovaat a motivovat. psycholog tu nechodi pisat. pomoc ti mozu aj tie, co ppp mali ale dostali sa z toho. klikni si vpravo na komunitu ppp.mozno tam nieco najdes.mozes aj napisat psychologicke a odpise ti. mala tu niekde byt na nu adresa.

Katuska3

je tu vobec niekto kto mi pomoze alebo to maju skutocne vsetci totalne v pazi? 4 roky.... chapete to? nikto to nevidi a ja sa musim nasilu udrzat v obale tej svojej uzasnej dokonalosti!

katuška

ahojte baby. Mam ppp už asi 4 roky. absolutne ma to nebavi kazdu sekundu dna mysliet na jedlo, na to co som zjedla prepocitavat kalorie, kalorie na minuty cvicenia. citim uspech len ked cely den nic nezjem, kazdy piatok ked pridem zo skoly sa prejem a vyvraciam to. Nechcem aby to tak bolo, lebo vidim ze ma to nici. ale neviem zit inak. toto je moj prirodzeny sposob zitia. skusala som jest normalne ale nejde to. ja si tu vidlicku neveim dat bez problemov do ust.... tak co mam robit?

neregistrovaný prispievateľ

ahojt,volám sa lenka anorexiou som trpela sedem dlhých rokov.ale vdak velmi dobrej kamaradke,psychologicke a psychiatricke som z toho napoly vonku

palinnna

Ahojte, este raz! Len teraz som si precitala vase spravy zo starsieho datumu. A musim vam povedat, ze ma az mrazi... Nikdy som si neuvedomila,ako sa to vsetko moze zvrhnut a hovorim si, ze mne sa to nemoze stat, ze mi nikdy nezlyha srdce, neodidu oblicky... Ja striedavo trpim oboma chorobami uz asi sedem rokov a vravim si, ze je to moja sucast a takto to zostane... Najhorsie su vsak asi tie neustale myslienky na jedlo a nesustredenost na veci, ktore ma vzdy bavili... Ja ani neviem, ci s tym chcem bojovat... To len taky poryv duse...

palinnna

Tak uz viem, ze ten problem co mam a o ktorom som si myslela, ze tymi najrozlicnejsimi zatajovacimi sposobmi riesim len ja, ma vela dievcat...Uz sa necitim az tak mizerne, aspon mala naplast...