Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

timka na pocudovanie celkom dobre... sice sa musim drzat aby som to moc neprehanala s jedlom a nestrkala hlavu do misy, ale zatial to ide :)) sice som len na zaciatku, ale snad sa to podari :)) co ty? ako?

misha

Timka, u mňa tiež už nie je PPP len o túžbe byť štíhla. Už je to len na takých 10%- aj menenj. Je to úplne o niečom inom.

timka

miska. ja nemam peknu postavu. u mna uz anorexia nie je o postave (len tak na 20%) ja mam problem uz viac s jedlom ako s tym ,ze chcem chudnut.
dokonca keby sa dalo, tak by som si dala napustit nejaky tuk do zaku a stehien, lebo uz na mne nohavice aj sukne visia a neviem co bude v lete, ked sa budem hanbit dat si kratase. zadok mam zarovno s chrbtom. nevystupuje. a vadi mi to, ale aj to mi vadi, ze mam brucho a prave preto cvicim kazde rano 30 minu. uz 7 rokov s malymi prestavkami

timka

ja mam normálny BMI a predsa sa mi zda ze mam podvahu. moja mama mi nechcela verit ze mam 57 kg, vyzeram ako vtredy ked som mala okolo 49. az ked som sa postavila na vahu a potom sa postavila aj ona a overila si ci nie je pokazena uverila. takze kg. sú relativny pojem.
a teraz miska chod plakat lebo si urcite pribrala ked si napuchla. asi si neuvedomujes ze to je len voda.