no ja sa bojim, ze aj ked nebudem mat pri sebe jedlo urobim nejaku hlupost.. zacnem jest sama seba, alebo zacnem kradnut, alebo vyjem bratislavske kanaly od potkanov.. :)) prepacte ze takto pisem.. ale momentalne mam taku mierne narusenu naladu
natty: hmm, skusala si nlieko? alebo banan? upokojuje to zaludok... a urcite nehladuj, lebo nasledujuce dni, ked ti uz nebude tak spatne, tak zozeres co zbadas... som na teba za tych 5 dni strasne hrda:) aj ja som zacinala po dnoch, neskor po tyzdnoch...
ja som sa praveze chcela dostat na vysku niekam mimo BA, aby osm mohla byvat na internate, bez jedla, aby ma stale nelakalo. uz to mam naplanovane, peniaze miniem na oblecenie alebo na hocico a ked ich jednoducho mat nebudem nebudem si mat za co kupit jedlo.
kati jj uz to takto robim 5 dni.. zatial vsetci ziju okolo :) aj napriek tomu ze robim hluposti, som na seba hrda.. sice je to len 5 dni.. hm.. ale ked tak nad tym uvazujem.. vacsia hlupost ako to co som robila ani neexistuje.. tak racej budem nervozna zla podrazdena akoby som sa mala zabit tym ze chodim vracam.. vsak snad ked sa moj zaludok nauci znova travit budem aj taka usmievava ako som zvykla byt ked som bola "normalna".. a ten roztek.. az ma bude boliet pusa.. ho pozujem aspon milion krat.. urobim asi rekord v pomalom jedeni rozka
Katuška: slubujem ti, ze ta nikto nevyhodi:) ja som tam bola v piatok a to som od 4.5.2006 prepustena z nemocnice a odvtedy som ani raz nevracala ani sa neprejedla... ale dusa to este stale nema uplne doriesene... fakt pridi. nikto na teb nebude utocit je to len pomoc, ktoru mozes prijat ale nemusis, ak sa ti nebude pacit, mozes v pohode odist... ale mne tam bolo super...
nevyhodia ta .. neboj sa.. poznam trosku tie dievcata odtial... sice nie osobne.. podla mna to moze byt dobre, ked si s ludmi co ta chapu.. lebo zdravy clovek tazko pochopi co sa odohrava n nasich narusenych hlavach...