Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

katuska www.zdravie.sk tu kukni.. a vyuzi prilezitost.. ja by som sla kebyze to neni tak dalekoooo... snad sa nezblaznim za tie mesiace kym sa prestahujem do blavy

natty

polku dna som presedela na vecku s hlavou v mise... najhorsie je, ze ma natahovalo ale nic neslo von... co malo ist von??? ked som vcera celu noc prechlastala na lacno??? hej 5 dni sice nevraciam, nezerem jak krava.. drzim sa... ale stoji to za to? ked som kvoli tomu deprimovana a este chlastam?? a dokonca na lacno?? behom 5 minut som vcera stiahla 2 fernety a 4 absinthy... rano som ledva vstala, uz ked som sa napila polovice pohara mineralky, ma natahovalo... alebo ked som myslela na zradlo ma natahovalo... kebyze aspon nepijem na lacno, by som daco vyvracala... takto som skoro vyvratila cely zaludok.. clovek sa snazi nieco robit zo sebou... snazim sa nerobit to a namiesto toho chlastam... boze :// nastastzie dosiel domov otec, bo uz mam nutkanie vyzrat polku ladnicky.. kebyze nema aspon take pindave reci na moju osobu... bozee!!!! preco sa musel narodit taky sory za vyraz prijebly clovek ako som ja??? cim si to tento svet zasluzil, ked som sa narodila??? vsak to nieje normalne... zabijat seba, nicit rodinu, priatelov, setko jedlo .. tony jedla! skonci v zachode.. zato by sa mohlo najest polku Kosova... :((( privazte ma niekde o strom , alebo ma napojte na ifuziu, lebo toto sa neda! .. a to som tycz 5 dni dozadu co som si dala slub ze to uz robit nebudem tak verila :( drzte ma tu nech nejdem jest :( prosim..

Katuska3

Stale si hovorim, ze ja predsa nemozem byt chora, ked to co robim je prirodzene. to ako zijem. keby sa mit o zdalo absolutne vysinute a nenormalne bolo by jednoduchsie tomu uverit. ale takto... aj ked sa idem odhodlat si pomoct, poviem si ze pomoc nie je nutna.

Katuska3

prepac :) ale v tej bubline zijem tak dlho, ze sa budem krvopotne snazit si ju udrzat, lebo bez nej.... asi zit nebudem vediet. a am 18 rokov.

palinnna

Inak, este nieco, ten obal dokonalosti si vytvarame sami, oni nam ho potvrdzuju, ale ta bublina moze prasknut dvoma smermi, bud budes stale chudnut a s nim sa vytrati aj odbiv a uspechy, pretoze nebudes vladat, alebo praskne druhym smerom a pochopime, ze vsetko uzasne v nas nie je dôsledok vychrtlej postavy...

palinnna

Inac, Kati, nie si vôbec sama... Nik nie je sam... Hlavne sa neuzatvaraj do seba. Napriek tomu, ze sa ti nechce nic, len musis mysliet na jedlo, najdi v sebe silu, zajst niekam von s kamaratmi... Inak, kˇolko mas rokov? Ak budes chciet, tak mozes prezradit...

palinnna

Bohuzial, ja to neviem ani po 7dmich rokoch... z anorexie som sa vyliecila, pribrala som a teraz bojujem s tou druhou...