polku dna som presedela na vecku s hlavou v mise... najhorsie je, ze ma natahovalo ale nic neslo von... co malo ist von??? ked som vcera celu noc prechlastala na lacno??? hej 5 dni sice nevraciam, nezerem jak krava.. drzim sa... ale stoji to za to? ked som kvoli tomu deprimovana a este chlastam?? a dokonca na lacno?? behom 5 minut som vcera stiahla 2 fernety a 4 absinthy... rano som ledva vstala, uz ked som sa napila polovice pohara mineralky, ma natahovalo... alebo ked som myslela na zradlo ma natahovalo... kebyze aspon nepijem na lacno, by som daco vyvracala... takto som skoro vyvratila cely zaludok.. clovek sa snazi nieco robit zo sebou... snazim sa nerobit to a namiesto toho chlastam... boze :// nastastzie dosiel domov otec, bo uz mam nutkanie vyzrat polku ladnicky.. kebyze nema aspon take pindave reci na moju osobu... bozee!!!! preco sa musel narodit taky sory za vyraz prijebly clovek ako som ja??? cim si to tento svet zasluzil, ked som sa narodila??? vsak to nieje normalne... zabijat seba, nicit rodinu, priatelov, setko jedlo .. tony jedla! skonci v zachode.. zato by sa mohlo najest polku Kosova... :((( privazte ma niekde o strom , alebo ma napojte na ifuziu, lebo toto sa neda! .. a to som tycz 5 dni dozadu co som si dala slub ze to uz robit nebudem tak verila :( drzte ma tu nech nejdem jest :( prosim..