natty, jeden rozok? to je v pohode. mysli na to, ze vdaka nemu sa upokojis. jedz ho pomaly, aby si ho jedla ako "celodennu stravu" a potom po case budes pridavat a kuskovat potravu na viac casti v dni. to by mohlopomoct, nie?
katuska byvam na Orave... a do ba sa chystam na vysku.. alebo niekde tam do okolia.. to je taky svetly bot mojho bytia momentalne.. ze uz ked budem daleko od otca, daleko od vecne plnej ladnicky, a budem mat na krku ine veci ako nic nerobenie, tak sa mi snad podari s tym lepsie bojovat.. a velmi by som chcela ist na to stretnutie z dievcatami co byva v blave... snad to este bude fungivat kym sa tam dotrepem :)
prave papam roztek... a dycham z hlboka, a je mi do placu .. ale nech sa aj poskockujem tu na mieste, alebo setko tu pobijem, ale nepojdem to zradlo vyvratit..
natty, vdaka za tip :) neviem akoby som ti pomohla sa z toho vymotat. ja sama sa neviem... je mi to luto, ani neviem co ti mam povedat, ako poradit. ja by som chcela priviazat o strom aby som nejedla, ale mala by som. takze to je trocho obratne. podivne...
a ja tiez nemam dobre vztahy s rodicmi.