Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Alternativa

Vyborne, Mishka, som rada, ze sme sa takto dohodli. Nic Ti nemusi byt blbe, je to normalny zivot, ze ideme k lekarovi. Na lekarov pouzi len potrebny cas, cize nikde sa nezastavuj a tak Ti fakt nemusi byt nic blbe. Potvrdenia si vyziadaj, nedaju Ti ich automaticky. A zajtra daj vediet, ako dopadli kontroly. Drz sa. Prajem prijemny vecer vsetkym.

misha

Alti, ja to teda nemám ako prácu, len prax..ona mi vždy všetko ospravedlní, ale je mi to už blbé..Pôjdem teda zajtra najskôr k zubárke, a potom k tomu urológovi..a hneď do práce..

Alternativa

A odporucam Ti zajtra rano sefke do prace zavolat, ze mas akutne problemy so zubami a ladvinami. Neboj, u kazdeho je zdravie prvorade, aj u sefov ;o)

Alternativa

Mishka, mas narok na navstevu lekara, ak sa neda k lekarovi v mimopracovnom case. O navsteve musis mat potvrdenie a mas to ospravedlnenu absenciu. Nemam tu Zakonnik prace, ale nejake dni do roka mas narok na takuto ospravedlnenu nepritomnost s tym, ze mzdu dostanes. Urcite po navsteve oboch lekarov chod do prace, ked len na kratko. Ak nefungujete na cvikackach, tak sefka Tvoju nepritomnost nemusi nikde hlasit. Ale urcite do prace chod a potvrdenia si vyziadaj.