Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

Alti, ja som to myslela tak, že sa nalievam takýmito hnusnými čajmi a nechce sa to spustiť..K dr. myslíš s obličkami- odpovedala som na to, že musím ísť zajtra na 100% k zubárke- trhať koreň zuba, rontgen iného zuba a neviem, či stihnem aj urológa, hoci som k nemu objednaná, ale musím byť do 10:30 v práci. V útorok urológ nepracuje a v stredu je asi neskoro..cítim, že s tými obličkami nie je niečo v poriadku a zas pobolievajú...Chcela som ísť k obvodnej pre niečo na odvodnenie- napr. Furon, ale nepredpíše mi ho. Pýtala som ho dnes od babky, ale ani tá mi ho nechcela dať, lebo primár im povedal, keď som odchádzala z nemocnice s obličkami, že žiadne preháňadlá ani podobné svinstvá, lebo bude po mne...Keby som nebola teraz zavodnená, tak si dám ďalšie preháňadlá, lebo som dnes zasa veľa jedla...

Alternativa

A mrkva je predsa vlaknina, ktoru Tvoje travenie nevyhnutne potrebuje. To nie je jedlo :o).Tu si mozes dat bez mihnutia oka kedykolvek. Ved si ju necukri a bude to OK. Ak mate doma mrkvicku, tak si ju nastruhaj, bude to mnam.

Alternativa

Moja zlata, vraj sa nalievas a mas zatial v sebe 6 dcl? Tak ja som myslela, ze takych 6 l...Je dobre, ze chodis na WC, pi dalej a to svinstvo musis zo seba dostat von. A co hovoris na tu moju radu ist zajtra k lekarovi? nejako si ju prehliadla.

misha

Alti, dnes som vypila zatiaľ 6deci. Teraz som si urobila ďalších 6deci- jeden urologický a jeden ženský- ten som našla doma. Tú citrónovú šťavu skusím, mrkvu nie, dnes som jedla už veľa (myslím to vážne)..A hej, na wécko chodím, keď pijem.

Alternativa

Mishka, ako malicku barlicku som v knihach nasla toto: prirodne diuretika su mrkva, uhorky, por, cibula, kvaka. Pitie citronovej stavy vraj zmiernuje opuchy sposobene zadrziavanim tekutin, lebo sa zvysuje tvorba mocu. Treba to uvolnit, dalsie nalievanie nemusi byt najvhodnejsie. Chodis cikat, ked dost pijes? Chod si nastruhat mrkvu a vytlac si do nej citron. A pomaly papaj. Idem pozriet do dalsich knih.

misha

janka, toto horšie už nemôže ani byť..je to zaujímavé...včera som taká tučná ešte nebola..dnes som jak prasa...viem, že pri PPP je iné "zrkadlo", ale ja sa vidím dobre, veľmi dobre...

misha

Alti, matku?:-(..tam, kde vždy....Zajtra potrebujem ísť zubárke- je to nutné, mám ísť aj na kontrolu obličiek, som objednaná, ale do 10:30 to všetko asi nestíham, a musím ísť do práce, v piatok som nebola vďaka preháňadlám:-(..a Alti, ja už zdravá nechcem byť..teda chcem, ale nie je to možné..a tak jediné, čo teraz chcem je zomrieť. To je jediný môj cieľ teraz. A tiež vychudnúť na kosť..ja už pred sebou nič iné ani nevidím...len tmu...

janka

ja viem ze to nie je len o jedle ale hlavne o jedle.no prvorada je psychika tu musis dostat do rovnovahy.zacni sa mat rada taka aka si a neporovnavaj sa hlavne s druhymi babami.aj tak nie je nikto dokonaly.urcite mas aj ty vela veci ktore by ti ine baby zavideli.tak nehladaj na sebe chyby.ked sa pozries do zrkadla povedz si:"mohlo to byt aj horsie.