Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

vraj to robia v susednom meste, mishi. lekarka ma vraj moderne pristroje,tak idem radsej tam,hoci je to dalej.
alti, samozrejme, ze som to zbadala.velmi si chybala,ale miska mi povedala,ze mas 2 tyzdne vyhradene pre seba...len sa mi to zdalo ako dva mesiace!!

misha

Alti, chcela som sa opýtať. Keď idem k lekárovi, berem si dovolenku, ale keď pôjdem teda k lekárovi, a budem mať potvrdenie- vtedy mi bude ten deň zaplatený? Ja mám v práci skvelú šéfku, je veľmi fajn lekárka, tam problém nie je, skôr sa hanbím sama za seba:(...

Alternativa

Viem, aka hrozna je bolest zubov. Ale na ladviny sa zomiera. Opakujem, je to o prioritach. Cize som par rockov starsia, takze sup-sup take moje prefackanie. No a hned Ta aj hladkam, tak sa usmej, Mishka. A este cosi: ak si v piatok veci nepostihala k voli takym pomalicky zabijajucim aktivitam, tak v pondelok nechod do prace a vybav oboch lekarov. Neries teraz, co Ti povedia v praci. Od oboch lekarov si vyziadaj potvrdenie, ze si bola u nich na osetreni a to odovzdas zamestnavatelovi. vsetko sa da riesit, len musis chcie.
Iriska, dakujem aj Tebe, ze si si vsimla moj vypadok. Takze Ta trapia sutriky? Hlavne, ze to ides riesit s lekarom. Drzim Ti palce.

misha

Alti, ja by som zubárku kľudne odložila, lenže vo štvrtok ma začal bolieť strašne zub. Nemohla som sa uvolniť z práce, tak som bola objednaná na piatok na 8h. Keďže som sa nacpala preháňadlami, nemohla som k nej ísť..včera ma tak strašne boleli ďaľšie 4zuby- kaz na nich nemám,(vedľa toho, kde nemám vytrhnutý koreň), potom ďaľší zub dolu- všetko na pravej strane..Neviem, čo sa deje, ale musela som si dávať Algifen, tá zubárka ne tiež nutná:-(..a moja mama má 50.

zuju

misha, neberies rady lekara, nase rady, vzdy urobis po svojom, co vlastne chces? Ta potrebujes odbornu lekarsu pomoc a dohlad

iriska

alti,ahoooj! rada ta tu vidím! velmi rada. dufam oddychnuta a zrelaxovana.
miska, to je pravda. ja tiez idem k urologicke s oblickami. tento tyzden snad uz bude zdrava, tak znovu zavolam a pojdem. knasej sa neobjednava,robi okrem piatku stale. tiez sa mi kamen nevyplavil.radsej nech mi ho rozbiju a potom budem poctivo pit ako duha!

Alternativa

Mishka, nehnevaj ma. Som vo veku Tvojej mamy /a mozno som aj starsia/, tak Ta mozem prefackat. Zobud sa a take reci si vyhod z hlavy. ides predsa dalej za zdravim. S pomocou lekarov - ti su NEVYHNUTNI a vela ludi Ti poda pomocnu ruku. Neboj, aj Ty to dokazes. len MUSIS CHCIET, ale to Ty vies. Takze Mishka, tekutiny a zajtra lekar. Ak dvoch lekarov nestihnes, tak podme na priority : bez zubu zit budes celkom fajn ale bez ladvin nie. Cize ak stihnes len jedneho lekara, tak to MUSI byt UROLOG. Nahnevas ma, ak si toto poradie neuvedomis.