Bulímia,anorexia

Alternativa

Ahoj Zuju, dik za privitanie, veru ste mi chybali, dievcata. Mishka, Zuju, mate uz odo mna kratke maily.
Mishka,
odvodnenie patri do ruk odbornika. Moje odporucanie : zajtra chod na oddelenie, kde si kratko pobudla pri ladvinovych problemoch. A povedz im to, co si mi napisala : CHCEM BYT ZDRAVA. Prepac, ze som tu odkryla nieco z nasho rozhovoru. Ale musis si hlavne TY uvedomit, ze mas aj take chvile, ked to chces naozaj - byt zdrava. A odvodnenie moze byt velmi vazny zdravotny problem. To sama nezvladnes. U Teba doslova "sezonne" nalievanie cajom a tekutinami neriesi vaznu podstatu opuchu. Boze moj, Mishka, kde mas matku?

misha

Dnes som strašne lenivá...nakoniec som sa donútila ísť na dlhú prechádzku, ALE! nič sa nekonalo. Obliekla som sa, pozerala som sa do zrkadla a zistila som, že som jak prasa. Takže som sa vyzliekla a ostala doma...

janka

preco chces zomriet ved zivot je tak krasny.su aj ine veci na svete ako mysliet cely den len na jedlo.najdi si nieco co ta od neho odputa

misha

Alti, odborná liečba? Nemôžem sa liečiť, keď chcem zomrieť..a hej, s tým opusteným ostrovom máš pravdu...vidíš, už mám aj mozog zakrpatený..veď je to jasné, že na opustenom ostrove je človek sám..Alti, nemáš nejakú radu, ako odvodniť organizmus? Mám v sebe zadržanú vodu- opuchnutú tvár, ruky, nohy- kvôli preháňalám. Od piatku pijem urologický čaj, žihlavový čaj, ale nič nepomáha, nechce sa to spustiť.

Alternativa

Mishka, ked si na "pustom ostrove", tak si tam sama :o). Ale ja som si ho sem-tam dobrovolne vytvorila. Je zle, ze TY si ho vytvaras sama, hoci ho naozaj nepotrebujes. Bola som tam sama a stretla som tam inych ludi. Mile, nie? Musis aj Ty byt medzi ludmi, pestovat si zalubu a nebat sa s ludmi rozpravat. odporucam Ti kupit si tu knihu. Ozaj, ako skusky? A som smutna, ze si taka depresivna. Uf a teraz ta hlavna moja otazka: Co Tvoja ODBORNA liecba?

misha

Alti, také niečo by sa hodilo asi aj mne. To si sa musela mať krásne. A bola si tam sama, alebo s niekým?..a ja- horšie už nemôže ani byť...ale som s tým zmierená a čakám na to najhoršie..

Alternativa

Sama som si pusty ostrov urobila, lebo niekedy aj to potrebujem. Bola som v kupeloch - clapkala som sa v termalnej vodicke, tapkali na mna bahno, aj do bariku som vbehla. A ten pusty ostrov mi vyhovoval. A Ty ako, Mishka? Este som nebola na maili.