Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

Iriska, a aké boli tie správičky?:-(...ak ale nechcem napísať sem, tam môžeš do mailu:-)...A do Afriky?:-) Aj ja chcem niekam vypadnúť. Pôjdeme spolu?:-)

misha

iriska, ale na sone sú kamene jasne vidieť, to nejde, že by bol prvý výsledok zlý....a obličky nebolia, keď sú zdravé!:-((

iriska

dnes som si poplakala,len zle spravicky,ale nie moc zivotne dôlezite. chcem zbalit kufre a ist prazdninovat aspon do Afriky :)

iriska

jaj, aj mne sa to zda divne.vravela som jej,ze ma tam boli..dokonca ako som zacala viac pit a niekde som bezala-vycajne na bus,ako vzdy :))-tak ma tam hocikedy pichlo.akoby sa pohol ten kamen.vraj on sa tak lahko nepohyna,to by som mala obrovsky zachvat,ze to nie je to.
ale bezim bud.tyzden na sono k tomu prvemu lekarovi,a uvidim,co uvidi on teraz :)
on mi tie oblicky prezrel velmi dôkladne a dlho.ona len tak prebehla cez brucho,ani zboku nepozrela ani od chrbta. ale ma prekvapil vysledok rtg...lenze kazal mi nedychat,a ja som nevydrzala a musela som sa nadychnut :)) tak nemiem,ci to neovplyvnilo,ale snimok bol prehladny...hmmmm.

misha

iriska, čo sa deje?:-( A už som si prečítala, ako bolo u dr.:-( Je mi to celé nejaké divné!!! Celý ten výsledok!