Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

natty,su dievcata,co to dobre skryvaju,a tak ako si to dlho nikomu nepovedala ty,tak si to drzia aj oni...co je na skodu,lebo vtedy by im urcite este niekto vedel lahsie pomoct, motivovat, povzbudit. vacsinou s tym vyjdu von,az po rokoch,ked su svojim tajomstvom a chorobou, sklucenostou celkom utrapene :(
mishi,take vztahove veci..moja laska sa bude o tyzden zenit :)))

misha

iriska, u nás na urológii je to rovnaké. A tiež mi to je vždy trapné, chodiť tam s pohárom po chodbe, kde je milón ľudí:-(..A určite je lepšie sa pýtať, než mlčať ako ja. Ja sa vždy hanbím, tak som ticho:-)...ty sa aspoň dozvieš:-)..a tie výsledky, nie som lekár, ale je to divné, aby Ti 3 lekári povedali 3 iné výsledky:-(

iriska

povedala,ze tie biele body vraj boli bez odrazu alebo odlesku ci coho,tak ze to neboli kamene. a co to bolo,tak na to mi neodpovedala. nakoniec nadhodila,ze to môzu byt len male krystaliky vapnika alebo niecoho co sa usadza...takze zrejme to moze byt piesok,som si domyslela...aj teraz ma tam pichlo!! ako ostrou ihlou. inak vraj vsetko ok.
som nevedela,ze sa musi ist hned do pohara vymocit. vôbec sa mi nechcelo,lebo som sa doma. hrozne to tam bolo. cakarne neexistuju,vsetko je to na chodbe v priestrannej hale a si predstav,ze tam pobehuje s poharom mocu! hrozny pocit. lekarka bola nejaka roztrzita a uponahlana.
hned pri vchode do ordinacie som ju upozornila,ze som clovek,co sa stale na nieco pyta,tak ze dufam, ze jej to nebude vadit...lebo uz mi jedna povedala,ze som moc urecnena a nemohla mi ani napisat spravu :))) do karty,lebo som jej stale skakala do myslienok :))

natty

misha.. vcera som to povedala jednej dobrej kamoske.. som nevedela uz co zo sebou... a ona mi povedala, ze niesom prva co ma taky problem.. a teraz mi povedala ze je to osobka, ktoru dobre poznam, hmm..