Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

mira,
suhlasim s tebou. netreba sa vazit.vzdy je lepsie mat viac kil a byt zdrava a stastne ako malo a byt chora a smutna.

mira

pre irisku: baby,ked to tou tak čítam,tak je mi do placu. Nevážite si zivot. Císlo velkostne 34? To je žena či dieta? Prepáčte ak som trosku tvrdá,ale mám s tým osobnú skúsenost.Meriam 163 a vážim 65kg. Ziadny ideál,ale po porode som nabrala až na 92 kg. Mala som depresie,k tomu nanič vzťah a bolo to. Priberala som a priberala. potom to zacalo. Presla som k bulímii a skončila anorexiou. Nastastie mám skvelú matku,krorá mi nedovolila ´psychicky padnúť az na dno. Ved som mala syna,ktorý ma potreboval,ale to som ja vtedy nevidela. Spamatala som sa,a po dvoch rokoch ako sa snažím jest a byt fit,tak som pribrala len 2 kg,ale v decembri 2006 sa mi objavila hrca na hrdle.!!! Mám poruchu stítnej zlazy! a skúste hádať z čoho to asi je? Do konca zivota musím užívat lieky ak chcem prežit,a to som samozrejme už zacala priberať. Povedala som si,nevadí. Zacnem zdravo zit,ale uz nikdy viac nechcem zazit ten pohlad ludí,ked ma stretli a surovo mi vtreli do ocí,ze vyzerám hrozne a mám sa dat liecit.!!!!!!! Baby,život nie je o kilách. Ja som na to už prisla. A skúste zalistovat v dnesnom novom čase. Je tam jedna velmi zaujímava dvojstrana. Držte sa,a začnite sa páčit najskor sami sebe,a až potom sa budete pačiť druhým. Držím palce!

iriska

mishi,ved to je ideal vaha! 170/60, to ja mam 170/62 a nemozem si dovolit ani 60..alebo ani moj sen,mat vpredu 5-59 napr. tak mam 62. A ty ma v tom nenechaj samu! zelam ti tych 59,co ja nemozem mat kvoli licnym kostiam ;)) zelam ti to,lebo viem,ze to bude pre teba lepsie ako ppp. A cakam,ako ma tu niekto sfukne :))

misha

iriska, lenže ja som mala váhu vždy cez 60kg! (keď som bola zdravá)..a idem si tiež pre čajík...páááááá..

iriska

misha mala by si jest,to dobre vies. takto to bude horsie a horsie.skoda je,ze ty to nechces. ved cislo 34 je male,take nemozes nosit. ja mam 38 priemer. obleciem niektoru 36 a niektore 40-podla toho,aky strih. priemer 38 a som spokojna. chudsia nechcem byt,ani tucnejsia...hoci zadok so stehnami by mohol trosku pochudnut,ale kaslem na nich. radsej schopnu tvár a zadok aky je,ako tvár vykostenu a maly zadok. v lete schudnem ani nebudem vediet ako. ale jem aj 2 taniere jedla naraz. a ked uvarim nieco mnam,tak to jem aj 5x denne po 2 taniere. len treba napravit pohlad na seba a jedlo,a potom sa napravi aj same telo. alti to tu pisala,ze vaha sa casom ustali na idealnu pre tvoje telo.ty si mala dobru,tanecnica. tak sa toho neboj.budes aj tak ovela krajsia a pritazlivejsia ked budes jest a napravi sa,co sa ma!

misha

iriska, idem off, prídem neskôr, dobre? A skús sa niečim zamestnať, aby si sa necítila tak zle:-( Aby Ti nebehali myšlienky inde...Držkaj sa!!!!! Pá pá.