Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

lebo viete vy co, babeny? clovek dokaze aj nemozne,ked si postavi hlavu! zdravie a vitazstvo je v kazdom z nas,len musime ist ako traktory za svojim cielom...samozrejme,najskor sa to musi stat nasim cielom!
krok č.1: chcieť
krok č.2: konať
krok č.3: nenechať sa odradiť počiatočným neúspechom!!
vlastne ziadnym neuspechom! kolkokrat spadne dieta na pusu,kym sa nenauci chodit? a na bicykly,kym sa nenauci bicyklovat? a odradi ho to? nie, lebo to chce vediet!
treba si povedat: som dobra, schopna vyzdraviet, schopna disiahnut svoje ciele, som pekna a bude krasny a dobry den.
ejha, ale som sa namotivovala!!! zeby som to tiez zacala robit od zajtra?

Arweena

iriska ja viem, ale ked si myslim, ze mi nepomoze tak tam asi nema zmysel ist..
som stale v strese, asi by som potrebovala nieco na ukludnenie...nevies poradit nieco prirodne?uz mi zacalo aj vieckom sklbat:((

iris.

arweena. otalanie nie je dobre,lebo iba znizuje sance a oddialuje ciele! takze klapky na oci a ide sa! nemozes nic stratit, len ziskat...prinajmensom skusenost, ale prinormalnom posun vpred!

iris.

no a co,ked vcera.ved mozes ist aj inokedy,myslim,ze budes mat prednost.kazdy berie radsej toho,koho pozna. aj vo firmach sa to tak robi...robia konkurz,ale zamestnanci su hned oboznameni,aby priviedli svojich zmanych,za ktorych sa mozu zarucit, a vyber je uz od zaciatku uzsi, vyberani su ti z tej skupinky znamych..vies,davaju sa bokom.
takze nic nie je stratene! ked ti tato situacia nepomaha k lepsiemu,skusaj dalsiu.
preco :-(?? a nie :-) ??

Arweena

iriska
čajik som uz mala zihlavovy:)no mozes hadat, co som zasa vyparatila - hlava v zachode:((
nebola som u psycho., ale nejake kontakty uz mam..a neviem sa vobec odhodlat tam ist

iris.

arweena,daj si s nami caj,ok? miska,takze vsetko islo dobre? a pozor,blizi sa vecer! mail si precitala a aj trochu uvazujes nad tou moznostou aspon sa ist info?
arweena,co sa stalo dnes? u tej psych.si nahodou nebola? nie len kvoli ppp