Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

iris noo moje hrdlo :)) uz aj nejaky hlasok dokazem vydat zo seba :)) uz sa tesim ako tu na vsetkych zacnem kricat :D a plienka sa mi paci na krku, aspon mi hlava nepada, asi ju zacnem nosit ako modny doplnok :)

alti

Ano, Natty, je to tak, ako si teraz povedala. Ja sama viem, aka je nakladna aspon ako-tak zdrava kuchyna. A nielen kuchyna, ale cely sposob zivota. A tiez viem, ze nie vsade na to su korunky v dostatocnom mnozstve. Ved treba to aj ono...ale na druhej strane, kupuju sa reductily a ine sajrajty na upravu hmotnosti, kopec penazi zostava v colach a fast foodoch, atd.
Hmm, citala si v Gabininom blogu jej viziu jedneho domu? /Nazov tusim "Viem, co potrebujes..."/. keby som mala viac penazi, urcite by som ich dala Gabinke na splnenie tohto sna...keby som mala moznost, tak mnohe z Vas pozvem k nam...netvrdim, ze by to bolo vyliecenie. Ale urcite by sme mali spolu fajn chvile, plne slz i usmevov, aj tych "mojich" bananov s tryptofanom, ktore tak velmi potrebujete...Sme ale v realite, aj Gabina, aj my vsetci. Zostava len vlastna huzevnatost...to zvladnes, urcite.

natty

heh dneska mi siblo.. som pozerala hlada sa supermodelka.. a tak som si cmarala a pocitala ze kolko som toho prejedla za posledne dva moje "bulimicke" roky... skoro ma slak trafil... uz teraz som mohla mat doma dokonca aj auto... no to mozno prehanam.. sice nejake lacne auto urcite :))) ked som niekolko krat do tyzdna dokazala zjest potraviny v hodnote 300sk/den ... a dva roky... mi to kalkulacka vypocitala... za 2 roky som rodinu obrala o 92 000sk cca... :// kebyze si aspon ta suma pobudla v mojom zaludku dlhsie a nepoplavala rychle dole zumpou... ach jaj.. ja som bola inak vadna... teraz by som vam mozno aj pisala tieto pismenka na novom pc :)

iris.

natty,ahoj. pekna motivacia,ze? aj ty si to povies...pokracujes velmi pekne!!! aj misha chce na liecenie,takze uz len to vedomie nas vnutorne podpori,ze sa snazia a bojuju aj ostatne.robia,co mozu. ty si krasne dnes poradila....uz si nespomeniem meno :)))))

natty

bola som hlupa ;) inak pekne slova :)) je super ze si z toho von.. a ze, vyznie to mozno hlupo: uz niesi hlupa ;) snad to raz budem moct napisat aj ja... lebo u mna sa to skorej hodi bez toho "bola"...