Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

ked tu hovorite o tom zdravom stravovani.. Ja viem, ze mate pravdu, hej ste skusenejsie ako napriklad ja co sa tyka tohto.. ale je tu jeden problem.. ja napriklad.. nezarabam, nebyvam doma sama, a moji rodicia akosi nezvyknu sa stravovat salatikmi a tak... podla nich je to draha zalezitost, racej kupia nieco co je v tescu v akcii a je im jedno ake je to na zdravie... teda nehovorim, ze sa cely den napchavame fast food-om to nie... Hmm ja aj keby som chcela, nemozem si povedat, urobme na obed kuracie masko varene vo vode, alebo kupme celozrnny chleba, ktory je o 20 korun drahsi ako ten co kupujeme denne, alebo musli ktore ma hodnotu 10 rozkov masla a salami z ktorej sa naranajkuje cela rodina... sme doma piati... tak kvoli jednej osobe, kvoli mne, by to asi neslo :/ ... sice sa snazim tolko nejest, ale nejde to zdravo... Sice je pravda, ze kym som mavala zachvaty, som toho prejedla veeela, bez ohladu na to, kolko to stalo.... Boze este som aj rada, ze ani vtedy sa u nas nekupovalo zdrave jedlo, to by uz nasa familia nacisto skrachovala...
Tak sry ak je hlupe co som napisala.. hmm mne to teraz tak prislo, tak som sa nezdrzala byt ticho..
Inak zelam pekny vecer

alti

Iriska, ak mas skusenosti napr. s macerovanim, napis viac do tej jarnej temy. Urcite sa to bude hodit aj dalsim, ktori sem nezabludia.

alti

Hovoris o zihlave? Tak ja z nej poznam len caj,Ty si oproti mne hotovy zihlavovy expert :o). Ziadne bylinky nemacerujem. Viem, ze sa da urobit napr. dobry trezalkovy olej, ktory vraj jediny prenika vdaka obsahu urcitych latok az k platnickam. Ale ja nazbieranu trezalku radsej popijam a trezalkovy olej na masaz si kupim.

alti

Tak to cumim, ako uzivas prednosti zihlavy, Iriska ;o). Ja som svoj "zihlavovy experiment" zacala varenim caju tak, ako matoveho ; bylka do skelneho dzbanika a statim nadherna zelena farba s plavajucou ...matou. Ale zihlava mi to neurobila :o(. A caj mi pripominal cosi ako...no odvar z ponoziek, sorry. Potom som sa dozvedela o posekani zihlavy, tak to uz bolo lepsie. Ale tento caj chutovo nepatri k mojim favoritom. Ale je pitny :o)), su aj menej chutne veci v zivote, no nie?

iris.

to je pekny prispevok!! aj zaver je pravdivy...zivot uteka a treba hned zacat nieco robit, aby sme potom nemuseli lutovat, ze sme mohli a mali...

bola som hlupa

baby, som si precitala vsetkych 17 stran a nechapem... to vam naozaj sibe? mala som podobne problemy, ale chcem sa z toho cim skor dostat von. zda sa mi, ze tu sa v chudnuti este povzbudzujete! chcete mat vobec deti? ja som skoncila v nemocnici na gynekologii a ten strach vam neprajem... schudla som 10-12kg ale nestoji to za to. ved sme tu len raz! nezavidite babam na ulici ktore jedia keksik alebo bagetu a nemaju vycitky, ale ani modelkovske postavy. nestoji to za to. a navyse - chalani NEZNASAJU baby, ktore su zakomplexovane a ked s nimi idu na veceru tak pol hodinu listujes v menu, aby si si dala to najzdravsie a light. chalani maju radi baby, ktore si s nimi daju niekedy aj o 22.00 slaninu s horcicou a nemaju vycitky. samozrejme to nerobia vzdy, ale NA NAS JE VIDIET CI SA MAME RADI ALEBO NIE. aj ja som pila caj zo senny, ale potom som dalsi tyzden nesla na WC, lebo som mala total prazdne creva. tak sa len nafukovalo brucho... treba vydrzat a zacat jest normalne! ziadne prejedanie. ja som najviac schudla /bez jo jo/ ked som pravidelne jedla: RANAJKY: musli a 2dcl mlieka/ jogurt a cerealie/
2 celozrn.rozky so sunkou, syrom, zeleninou/2 rozky s dzemom, medom/ OBED:kuracie prsia na X moznych sposobov a zem.kasa ryba a zemiaky/zapekana zelenina - brokolica, karfiol, baklazan.../sladke jedla - palacinky, sulance, ovocne gulky/cestoviny na X sposobov.. VECERA: najneskor o 19.00 -aby som bola aj rano hladna! 2 krajce celozrn, chleba so sunkou, syrom, zelenina/ cestovinky so zeleninou/ kuraci salat/
No, a medzitym som tiez jedla! najlepsi je tvaroh s medom alebo vanil.cukrom, susene slivky, pudingy, jogurty, acidká a vsetko mliecne. Toto mi zlepsilo metabolizmus, nemam zapchy, nezaspavam plna, rano som hladna tak mam dovod ranajkovat. A normalne si dam bagetu alebo cokoladu ked mi pride chut. Najhorsie co mozete urobit je stale mysliet na jedlo. budte volne, slobodne, majte sa radi a jedzte s chutou, nie s vycitkami a pocitanim kalorii! baby, drzte sa a budte v tomto dospele! laxativa-prehanadla aj tak ucinkuju az v hrubom creve, takze je to nanic /ziviny z potravin sa totiz vstrebavaju v tenkom, takze nezabranite aby sa do vas nedostali tie kalorie/. ked sa starate cele dni len o jedlo, co jest, kedy, kolko, tak vam zivot unika medzi prsty. prichadzate o vela. som si ista,ze by ste si v 30tke alebo 40tke nechceli spominat na svoju mladost len v cislach a mierach...

iris.

tu zihlavu si susim, aj robim sirup a tiez krajam na privarok. nevarim, ale dam po vypnuti varenia. lenze ak vies poradit, ci sa da jest aj tak, za surova, tak ako,aby som nemala jazyk cely doprhleny??? jeden znamy ju nkrajal na mmililimetriky a tak zamiesal do cestovin a jedol :)))