baby, som si precitala vsetkych 17 stran a nechapem... to vam naozaj sibe? mala som podobne problemy, ale chcem sa z toho cim skor dostat von. zda sa mi, ze tu sa v chudnuti este povzbudzujete! chcete mat vobec deti? ja som skoncila v nemocnici na gynekologii a ten strach vam neprajem... schudla som 10-12kg ale nestoji to za to. ved sme tu len raz! nezavidite babam na ulici ktore jedia keksik alebo bagetu a nemaju vycitky, ale ani modelkovske postavy. nestoji to za to. a navyse - chalani NEZNASAJU baby, ktore su zakomplexovane a ked s nimi idu na veceru tak pol hodinu listujes v menu, aby si si dala to najzdravsie a light. chalani maju radi baby, ktore si s nimi daju niekedy aj o 22.00 slaninu s horcicou a nemaju vycitky. samozrejme to nerobia vzdy, ale NA NAS JE VIDIET CI SA MAME RADI ALEBO NIE. aj ja som pila caj zo senny, ale potom som dalsi tyzden nesla na WC, lebo som mala total prazdne creva. tak sa len nafukovalo brucho... treba vydrzat a zacat jest normalne! ziadne prejedanie. ja som najviac schudla /bez jo jo/ ked som pravidelne jedla: RANAJKY: musli a 2dcl mlieka/ jogurt a cerealie/
2 celozrn.rozky so sunkou, syrom, zeleninou/2 rozky s dzemom, medom/ OBED:kuracie prsia na X moznych sposobov a zem.kasa ryba a zemiaky/zapekana zelenina - brokolica, karfiol, baklazan.../sladke jedla - palacinky, sulance, ovocne gulky/cestoviny na X sposobov.. VECERA: najneskor o 19.00 -aby som bola aj rano hladna! 2 krajce celozrn, chleba so sunkou, syrom, zelenina/ cestovinky so zeleninou/ kuraci salat/
No, a medzitym som tiez jedla! najlepsi je tvaroh s medom alebo vanil.cukrom, susene slivky, pudingy, jogurty, acidká a vsetko mliecne. Toto mi zlepsilo metabolizmus, nemam zapchy, nezaspavam plna, rano som hladna tak mam dovod ranajkovat. A normalne si dam bagetu alebo cokoladu ked mi pride chut. Najhorsie co mozete urobit je stale mysliet na jedlo. budte volne, slobodne, majte sa radi a jedzte s chutou, nie s vycitkami a pocitanim kalorii! baby, drzte sa a budte v tomto dospele! laxativa-prehanadla aj tak ucinkuju az v hrubom creve, takze je to nanic /ziviny z potravin sa totiz vstrebavaju v tenkom, takze nezabranite aby sa do vas nedostali tie kalorie/. ked sa starate cele dni len o jedlo, co jest, kedy, kolko, tak vam zivot unika medzi prsty. prichadzate o vela. som si ista,ze by ste si v 30tke alebo 40tke nechceli spominat na svoju mladost len v cislach a mierach...