Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

kyblik
spoluziak je blbec, sorry za vyraz..poslala by som ho niekam!takto to u mna nezačalo:( nechcem uz pisat o dôvodoch, lebo som z toho moc nestastna..

kýblik

Ahoj kaine zone-som z BA a trvá to sedem rokov.momentalne važim43kg a meriam 165.Ale važila som už aj pod 31kg

kaine zoe

NAJDOLEZITEJSIA OTAZKA V TOMTO VSETKOM VYZERA ASI TAKTO: "SME OCHOTNE SKONCOVAT S ANOREXIOU A BULIMIOU AJ ZA CENU TOHO, ZE BY SME PAR KIL PRIBRALI?"AK ANO, NIE JE CO RIESIT - PRESTANME S TYM A ZAJTRA SME ZDRAVE. ALE HLAVNY PROBLEM JE ASI TEN, ZE AJ CHCEME PRESTAT, ALE AJ CHCEME ZOSTAT CHUDE...

Arweena

palinna
ved ani mne nič nezistili..je to zvlastne, telo asi este bojuje..ale bude to tym, ze nezvraciam po kazdom jedle, mam aj svetle obdobia ked jem skoro normalne..
ano, chcela som aby sa to prevalilo..chcela by som sa z toho dostat, obera ma to o energiu..
Ty s tym vari nechces skoncovat?toto nie je jedina cesta k stihlosti...

kaine zoe

mne robili vsetky mozne krvne testy ale na bulimiu mi neprisli. ani to na mne nie je vidno. to je rozdiel medzi bulimickami a anorektickami. na nich je to brutalne vidno, no bulimicky su zvycajne baby s normalnymi postavami...

palinnna

Arwena, ja mam 20 a ani na vyšetreniach krvi sa to neprevalilo, praveže doktorka mi povedala, že mam ideálne výsledky. Vitamíy? Tak je pravdou, že banán a jablko ešte dokážem zjesť a piť-pijem veľa čaju a aj šťavy... Bojím sa, že raz sa to prevalí, a neviem, ako by som to zvládla. Ty by si chcela, aby sa to prevalilo? To asi značí, že sa chceš liečiť! A to sú tie počiatočné skvelé kroky.

kaine zoe

KYBLIK
ahoj moja, ja som tu tiez nova od vcera a tak ti rozumiem. ja mam bulimy, som na tom zavisla a chcem s tym prestat. a ty ako? odkial si? ako dloho to uz trva? kolko mas kilov?