Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kaine zoe

PALINNA
kolko marias, vazis? asi to bude zle, ked ta chce mama vziat odbornikovi. len chod. moja mama mi nechcela verit ked som sa odhodlala jej to povedat. nejes alebo sa prejedas a zvracias? co ti robi najvacsi problem?

Arweena

palinna
kolko mas rokov?na bulimiu ti môzu lahko dojst tiez..staci spravit krvne testy..teda pokial si umelo nedoplnujes vsetky vitaminy a vela nepijes. Ja som praveze dufala ze sa to pri vysetreni prevali same a nic take sa nestalo..

kýblik

Ahojte dievčata,som tu nová a anorexiou trpím už sedem rokov.Som rada,že si o tom môžem s niekym pokecať-aspon dúfam.

palinna

No, ja si tiez uz asi 7 rokov hovorim, ze to zvladnem sama, ale uz sa mamine nepozdava moja prilisna chudost, tak ma chce v pondelok zobrat po vysetreniach, ja som v dese a zo strachu priznala, ze by sa mi mohli vracat myslienky na anorexiu (pretoze aj tu som mala), ale o bulimii im odmietam povedať (NR)

Arweena

kaine zoe
tazko sa mi pise o dôvodoch..nechcem na to moc mysliet, lebo mam z toho depky..bude to zly vztah s mamou lebo nesuhlasi s mojim partnerom a smrt môjho brata:(( celkovo nie som spokojna so svojim zivotom a neviem to zmenit..mam pocit ze uz neviem byt stastna, maločo ma potesi

kaine zoe

PALINNA, ja asi stale verim ze sa z toho dostanem sama, ale velmi to nejde. niekedy su aj tyzdne ked je to ok a nevraciam ,ale potom to pride zas a mam depky - ako vcera. a ty ako? odkial si? ja BA

Arweena

jonzetta
ahoj, nejako sa nam to tu rozrasta:)tu hrianku by som mozno vynechala na ranajky a dala si nejake musli..skôr by som si ju dala na obed..obed mas dost slaby, jablko a banan ti stačit nebudu..aspon si myslim. skus nejake kuracie prsia na prirodno so zeleninkou a vecera jogurt môze byt a prihod si tam nejake celozrnne pečivko k tomu.
Inak odkial si a kolko ma rokov?nehnevaj sa, ze sondujem, ale tajne dufam, ze sa tu raz najde nejaka kočka zo Ziliny:))

palinnna

Keine zoe, prepac, ze som si precitala tvoj odpoved pre Arwenu, ale ty si teraz prehovorila akoby mojimi ustami, len ja som si nikdy nepripustila, ze som zavisla od bulimie, doslovne, az ma zamrazilo, ked som si to precitala.